Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Barceloneta Lejligheder
Barceloneta Apartment

Barceloneta Lejligheder

Dette charmerende Barceloneta lejlighed er perfekt for familier eller en gruppe af venner som søger et komfortabelt forlænget ophold i byen Barcelona. Den er kendetegnet ved en hyggelig og meget intelligent arrangeret interiør, og kan prale med en unik beliggenhed i mellem Barceloneta stranden og kvarteret Poblenou. Som de fleste lejligheder i Poblenou, er der kun en kort gåtur fra Barcelonas mest maleriske parker og strande, men alligevel fjern nok til at tilbyde gæsterne masser af fred og komfort under deres ophold.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Charmerende Barceloneta Lejlighed

Fra 1038€ / PR MÅNED

Mens denne 65m2 Lejlighed i Barceloneta er indrettet til at skabe en ren og moderne følelse til rummet, kommer det med en praktisk look,  som du kan være sikker på at elske. Stuen er udstyret med elegant parketgulv og møbler lavet af glat, lyst træ til at matche. En lys rød sofa og farvestrålende puder tilføjer en lys splash til designet, som ellers er kendetegnet ved naturlige, varme toner. Fra stuen er der også adgang til en privat balkon, som giver masser af naturligt sollys i løbet af dagen og giver et vidunderligt sted at nyde din kaffe og begynde en helt ny dag i Barcelona. En kort gang fører til en spiseplads, indrettet med en dejlig hvid bord og et sæt af sorte stole. Hjertet i denne lejlighed er ingen tvivl dens centrale køkken, der åbner direkte op til både stue og spiseplads. Udstyret med en ovn, komfur, mikroovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine, den nyligt renoverede køkken er klar til at forberede din favorit retter. Og mens du laver mad, kan dine venner eller familie slappe af på sofaen eller måske nyde et godt glas vin, mens du sidder på de komfortable høje stole omkring køkkenbordet.


Barceloneta Apartment
Dining Room and Kitchen

Huset leveres også med en unik sovende arrangement: et rummeligt soveværelse med en stor og komfortabel dobbeltseng og et andet værelse med køjesenge, perfekt til børn eller to venner til at dele. Begge værelser er karakteriseret ved masser af sollys der går ind gennem balkon vinduer i løbet af dagen og blødt kunstigt lys om natten. Sengene kommer klædt med hyggelige tæpper og lagner, sammen med bløde håndklæder til brug under dit ophold. Der er også masser af skabe til at opbevare din bagage under dit ophold. Lejligheden er udstyret med bekvemmeligheden af både en vaskemaskine og en tørretumbler, hvilket gør det et godt valg for forlænget ophold i Barcelona.

6

Bunk beds perfect for children or friends. You will love the intricate details of this home.

Lejligheden er beliggende på en stille gade på grænsen til boligkvarteret Poblenou og i gå-distriktet fra mange af byens smukkeste strande. Den nærmeste blandt disse er den 600 meter lange Playa del Bogatell, kendt for sin volleyball og bordtennis kultur, såvel som for sin afslappede strandbarer (kaldet chiringuitos). I nærheden ligger også den berømte Barceloneta strand og Port Olimpic, med sin populære natklubber og elegante seafront restauranter. Lejligheden er også kun et par minuters gå tur fra Ciutadella Park og Barcelona Zoo, som begge er fantastisk til romantiske skovture eller tilbringe kvalitetstid som en familie.

Andre steder i nærheden omfatter den berømte Torre Agbar og det innovative design Hub Barcelona tårn,  hvor der er aktiviteter for dem, der søger at udforske den moderne side af Barcelonas unikke arkitektur. Sporty gæster vil især nyde dette sted for dets nærhed til de store parker og strandpromenaden, unikke og smukke steder for en morgen løbetur. Lejligheden ligger et par blokke fra Llacuna og Bogatell (L2) metrostationer, hvorfra et tog vil tage dig i løbet af få minutter til den populære El Born kvarter eller til shopping Passeig de Gracia. Fjern nok fra de travle turist hubs af Barrio Gótico og stranden, denne lejlighed er perfekt for dem, der søger en fredelig, roligt ophold og samtidig kun være få minutter væk fra de store oplevelser.

buttomsDK

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments danski

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top