Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Villa i Esplugues
Villa in Esplugues

Villa i Esplugues

Hvis et luksuriøst og behageligt ophold i et fredeligt sted med nære venner eller familie er, hvad du søger, så søge ikke videre end denne storslåede Villa i Esplugues. Huset lægger vest for Barcelona, det kommer med en privilegeret, høj beliggenhed, som egner vidunderlig udsigt over lejligheder i Barcelona og Middelhavet i det fjerne. Området giver også fred, privatlivets fred og eksklusivitet, hvilket gør det det perfekte tilflugtssted for dem, der har brug for en pause fra støj og mængden af byens mere travle kvarterer, såsom Barceloneta og Gotic.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Magnificent Villa i Esplugues

Fra    537€ / PR NAT
Fra 6110€ / PR MÅNED

Ejendommen kan prale med at have smukke og omfattende ydre grunde, der omgiver en enorm swimmingpool af uberørt blå vand. Den cirkulære pool har en smuk træ terrase med pool dæk og et græsareal perfekt til at slappe af og nyde den spektakulære udsigt over byen. Området omkring poolen er besat med lyse hvidt lounge møbler og komfortable solarier til at læne sig tilbage for en stund, såvel som små borde til at hvile dit glas sangria, mens du læser en side i din yndlingsbog. Vinklede glas vinduer strækker sig ud af siden af den moderne bygning som røre ved overfladen af vandet,  det giver en illusion af Villa Esplugues i den flydende pool.

Længere henne i haven, vil du finde en stor udendørs spiseplads, med et bord og stole til at rumme otte til ti gæster. En delikat dæk paraply, som en overdimensioneret blomst, blomstrer over bordet, der beskytter gæster fra barske stråler fra solen. De storslåede palmer giver yderligere skygge, der tårner højt over hele ejendommen, og minder en automatisk af de følelser af afslapning forbundet med ferie i et varmt sted. Hvilken vidunderlig og fredelig miljø at nyde en afslappet brunch eller forberede en grill, mens børnene leger i poolen!

124

Hvis poolen og haven omkring Villa i Esplugues ikke har imponeret dig hidtil, så vil interiøret. Looket er perfekt til at give komfort og underholdning for store grupper, da det har unikke og dynamiske fælles områder på både første og anden sal. På første sal, er der en massiv stue med en stor hvid hjørne sofa og sofaer af moderne design tilbyder et godt sted for en lounge, se en film eller få em snack på hors d’oeuvres med udsigt over poolen. Tværs fra stuen er der også en spiseplads med et stort bord og direkte adgang til dækket udenfor, perfekt til formelle middage med familie eller venner. En vindeltrappe fører op til fem luksuriøse værelser (hver med sit eget private badeværelse), en spektakulær møbleret terrasse og en anden opholdsstue med et bord omgivet af individuelle sofaer, stilfulde bønne taske stole og et fladskærms-tv. Denne anden sal salon er også udstyret med et billardbord, så din ven kan have det sjovt i timevis. Læn dig tilbage med et glas vin, måske se en sportslig kamp og spille en omgang pool i løbet af de kommercielle pauser.

76

10

License : HUTB-012556

buttomsDK

Villaen i Esplugues ligger ved foden af bjergene, der udgør den massive Parc Natural de la Serra de Collserola. Det er derfor perfekt for dem, der nyder en morgen løbetur eller en dag med vandreture og fuglekikkeri. Steder at besøge i nærheden er Placa Sant Pastor, Park del Millenari og en smuk netværk af haver, herunder Jardi Marie Curie, Jardi Rosa de Luxembourg og Jardins del Dr. Ribalta. Kvarteret af Miranda, er kun en hurtig kørsel væk, har en række supermarkeder, caféer, barer og restauranter til at prøve autentiske catalansk køkken. Villa i Esplugues er din løsning til en privat ferie med familie eller venner i paradis.

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodations Barcelona

view more apartments danski

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top