Home / Costa Brava / Hus i Cabrils
Haus in Cabrils

Hus i Cabrils

Dette fantastiske hus i Cabrils er den ideelle, når du har behov for en luksus pause. Uanset om det er for en familie eller med en gruppe venner så tilbyder dette hus al den hygge og charme, du kunne drømme om. Dette område af Cabrils ligger meget tæt på Barcelona på Costa Brava. som er placeret i provinsen Girona og har 206 km af fantastiske kystlinje som strækker sig hele vejen fra Blanes til grænsen til Frankrig. Ved ophold i Cabrils vil du komme til at nyde alt det området har at tilbyde såsom vinmarker tur eller de mange kunstgallerier, der kan findes i de forskellige byer og landsbyer langs kysten. Dette smukke hus i Cabrils giver mulighed for at sikre alle disse fritids oplevelser samtidig med at det er en luksus oplevelse.

Hus med pool i Cabrils

Fra 277€ /PR NAT

House in Cabrils

Villaen byder på en areal på over 287 kvadrat meter fordelt på to etager med en supplerende terrasse og et dæk på 800 kvadrat meter og en udendørs pool. Den smukke terrasse byder på en lounging område møbleret med udendørs møbler omkring poolen, som du kan nyde året rundt i solskindene Costa Brava. Den første sal af huset består af rummelig stue, der tilbyder frodige sofaer og elegant dekoration, som kombinerer både et moderne og indbydende følelse. I den levende stue finder du den store spisestue, der tilbyder en betagende udsigt ud til haven takket være sin store vinduer. Første sal indeholder også en stilfuld, fuldt udstyret køkken, hvor du vil være i stand til at tilberede dine måltider med lethed. Fra køkkenet kan du få adgang til haven og udvendig grill og loungeområde gør det nemt at nyde måltider udenfor.

En elegant trappe fører dig fra den smukke første sal foyer til anden sal, hvor du vil have 6 soveværelser hver med sine egne private badeværelser.  Alle soveværelserne er indrettet i varme toner og klassiske møbler med bred seng og hyggelige sofaer. Hvert værelse har sin egen stil, men alle vil tilbyde dig den nødvendige komfort til at sikre god nats søvn. Takket være haven omkring huset er hvert værelse forsikret med fred og rolighed uanset tidspunktet på dagen eller om natten. Selvom huset tilbyder 6 forskellige soveværelser, kan det kan mageligt rumme op til 12 personer.

House in Cabril

Huset er beliggende i et roligt område tæt på centrum af Cabrils, med flere seværdigheder såsom Parroquia de la Santa Creu kirken i nærheden. Byen kan prale af flere fantastiske restauranter, der serverer autentiske catalansk mad. En kort køretur væk er nogle af de smukkeste strande i Spanien og La Conreria-Sant-Mateu-Cellecs bjerge, perfekt til vandreture eller camping. Ligegyldigt hvad tid på året er dette hus ideelt til en utrolig ferie. Du kan også vælge at besøge Costa Brava samtidig med at du kan leje en lejlighed i Barcelona, da de er meget tæt på hinanden!

License : HUTB-012799

buttomsDK

Looking for accommodation on the coast. Have a look at our special offers on houses and apartments on the Costa Brava !

If you prefer to stay in the city you can have a look at our apartments and rooms available in Barcelona

 

Accommodation Barcelona

view more apartments

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Overnatning Costa Brava


Scroll To Top