Home / Bästa platserna / Bästa caféerna i Barcelona
Best Cafes in Barcelona

Bästa caféerna i Barcelona

En shot av espresso, som ett skott rakt in i hjärtat. En härlig kopp cappuccino, som en varm famn. Kaffe är magiskt, och i Barcelona är det extra härligt att koppla av en stund och njuta av det. Staden är fullt av perfekta torg, där ni kommer kunna slappna av med en cortoda (en lokal favorit med espresso och skummad mjölk.)
Det finns också ett flertal fantastiska kaffebutiker som är specialiserade på dina kaffebutiker. Vi har suttit ihop en lista på våra topp 3 av de bästa caféerna i Barcelona, var och en känd för dess talangfulla baristor och gästvänlighet.

Hitta en lägenhet nu!

Satan’s Coffee Corner

Satan’s Coffe Corner finner du ett av de bästa ställena i stan. Mitt bland alla härliga gränder i härliga Barrio Gotico har detta charmiga “hipster-cafe” en egen personlig stil och passar dig som uppskattar kaffe av högsta kvalitet.
Välj mellan espressokaffe (klassisk espresso, americano, cortado och flat white) eller helt vanligt bryggkaffe!
Deras kalla dryck är också väldigt populär. Eller du kanske föredrar en Aeropress? Vet du kanske inte vad det är än? Fråga en av de vänliga baristorna. Andra drinkar inkluderar grapefruktläsk och kombucha fermented te. Till ditt kaffe rekommenderar vi en av deras hemmagjorda tillbehör (cookies, donuts, scones) mackor eller sallader.

Satan's Coffee Corner

Husets regler lyder “No Decaf. No Bullshit. No Vanilla. No Wifi. No Fun for Children” Är det coolt nog för dig? Spana in det då! Söker du en lägenhet i närheten, så du kan börja varje dag med kaffe från Satan’s? Missa såntfall inte våra Lägenheter i Gotico!

La Casa de la Paraula

För riktiga bokmalar rekommenderar vi La Casa de la Paraula, ett kafé och en bokshop som erbjuder en lugn plats där du kan avnjuta lite egentid. Det är den perfekta platsen att läsa på, eller skriva, rita eller få lite annat jobb gjort.  Denna plats är en kulturellt viktig plats, och många recensenter möts här för att samla inspiration eller utbyta idéer.
Här arrangeras också konstutställningar och boksignering med jämna mellanrum. Vad passar bättre till en bra bok än en härlig kopp kaffe eller te? Eller fin? La Casa de la Paraula är toppen då det både serverar frukost, snacks, hemmagjorda bakverk och ett flertal dryckesval.

La Casa de la Paraula

Slå dig ned, ta det lugnt och njut av av en lugn stund med a novell och en god kopp kaffe, bryggd av experter! Vill du bo i närheten? Missa inte våra eleganta lägenheter i Eixample!

Spice Café

Undangömt på en sidogata långt ifrån restaurangerna kring  Carrer Blai i Poble Sec, ligger Spice Café som är ett litet fik som har rykte om att ha den absolut bästa morotskakan i staden. Många åker långt bara för att smaka deras bakverk, som är gjorda av fräscha ingredienser. Förutom deras kända morotskaka är andra favoriter deras cheesecake, kiwicake och sockerkaka. De erbjuder också olika bagels och den franska rätten quiches. Deras drycklista inkluderar olika sorters kaffe, te, isté och juicer att avnjuta till den goda maten.

Spice Café
Deras portioner är mycket generösa, och perfekta för att dela! Letar du efter ett boende i närheten där du kan sova efter en utsökt bit tårta och lite te? Missa då inte våra lägenheter i Poble Sec för att hitta det perfekta boendet för dig!

Vi hoppas du tar chansen och provar ett av våra bästa caféer i Barcelona!

Lägenhet i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna restaurants-sv-2

Boende Barcelona


Scroll To Top