Home / Tjänster i Barcelona / Klubbar / Otto Zutz club Barcelona
otto zutz

Otto Zutz club Barcelona

Otto Zutz Club Barcelona öppnades i juni 1985 och hade då ett helt nytt koncept inom nattliv i Barcelona. Klubben är lokaliserad i en gammal textilfabrik på Carrer Lincoln. Tvåvåningsbyggnaden efterliknar en typisk New York industrilokal men dess stil av öppna ytor och inredning av hårda material, cement, järn pelare, metall staket, järn bjälkar och taket täckt av denim. Det har tidigare varit en riktig fabrik, och en glamorös sådan lokaliserad i mitten av Barcelona. Konceptet bakom lokalen är baserad på en ”skapande/tillverkande” atmosfär där själva byggnaden anses vara fabriken, musik är verktyget och besökarna är själva materialet.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Denna blandning skapar ett banbrytande koncept då de har korsat lekfulla och konstnärliga element som vanligtvis är de typiska när det kommer till denna typ av ”etablering”.

På översta våningen, där privén även kallad “Los Altos” var belägen var en plats som snabbt uppstod som riktmärke för klubben då det ofta besöktes av kändisar och “vackra människor” i Barcelona men även andra kända internationella besökare. Ryktet om Otto Zutz tog sig även över atlanten men i slutändan så är klubben mest känd för att vara en ”nattklubb och bar”.

Gratis gästlista Otto Zutz club Barcelona>  

VIP bordsreservation Otto Zutz club Barcelona > 

The Main Room är där du har möjligheten att lyssna på de bästa låtarna och tracks av hip hop och R&B. Otto Zutz Barcelona är känt för att vara en av de bästa klubbarna inom just dessa genres.  Många talangfulla DJ:s, både lokala och internationella har uppträtt i detta rum.

The Hot Room kan man njuta av de bästa låtarna från 80- och 90-talet samt rock och internationell pop. Detta rum har även en drink och shot bar.

The Stand Up Room kan du dansa till alla de senaste hitsen, stort fokus är på dance, pachanga och senaste låtarna inom musikvärlden. Om du inte vill att kvällen ska ta slut, kan du fortsätta dansa vidare här!

Det finns även en exklusiv lounge med en lite äldre målgrupp. I detta rum kan man lyssna på de bästa låtarna som spelas idag samt internationella hits från 80- och 90-talet. Detta rum har även en premium drinkbar där man kan smutta på fantastiska drinkar. Otto Zutz har även en restaurang där man kan njuta av utsökta rätter innan man dansar och festar hela natten lång!Klubben är nära avenyn Diagonal. Om du letar efter boende i närheten, glöm då inte att kolla in vårt utbud av lägenheter i Sarria-Sant Gervasi samt lägenheter i Gracia.

Information

Adress: Carrer de Lincoln, 15
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: 00:00-05:30

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod:

♀ Tjejer: Elegant (klänning och klackar)

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

*Var där ca 30 minuter innan listan stänger för att säkra din plats.

Gratis gästlista Otto Zutz club Barcelona>  

VIP bordsreservation Otto Zutz club Barcelona >  

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top