Home / Bästa platserna / Topp 8 de mest romantiska platserna i Barcelona
romantic barcelona

Topp 8 de mest romantiska platserna i Barcelona

Om Barcelona var en man, skulle han vara den sortens man som promenerade runt med dig i pittoreska städer, tog dig till en solnedgång vid Sagrada Familia och hämtade upp dig för ett äventyr på hans motorcykel. Han skulle gett dig vin och mat i en källarrestaurang med dämpad belysning, innan han passionerat kysste dig i månskenet.
Med andra ord: Barcelona är den lättaste staden att bli kär i.

För att få ut det mesta av din romantiska semester i Barcelona, spana in våra topp 8 mest romantiska matställen, barer och upplevelser i Barcelona. 

Sightseeing

1)   Parc de la Ciutadella: Njut av en solig dag på Parc de la Ciutadella med din älskling i de charmiga trädgårdarna, ett häftigt zoo och Museu d’Art Modern. Förberedd en riktigt schysst picknickkorg med ost och vin från en marknad i Born, och hyr en roddbåt för att njuta av en romantisk stund. För att hitta den perfekta lägenheten i närheten av parken, spana då in våra lägenheter i Born.

2) Sagrada Familia: Ta med din kärlek för att uppleva Barcelonas mest utsökta arkitektur. Satsa lite extra och köp en biljett som ger dig tillgång till dess högsta punkt. Från denna punkt kommer du ha möjlighet att se Barcelona från en unik vy, vilket kommer skapa en mycket romantisk upplevelse. Gå tidigt för att undvika folkmassor! För fans av Gaudi rekommenderar vi Gaudí Apartments Barcelona.

3)  Den magiska fontänen i Montjuic. Du behöver verkligen inte tro på magi för att njuta av den magiska fontänen i Montjuic. Ta med din älskade för att se den vackra fontänen och upplev belysningen, färgerna och musiken från spektaklet. Skvättande vatten i alla riktningar till en skön blandning av musik med olika färger som lyser upp underifrån göra detta mycket sevärt. Lokalinvånarna säger att den bästa vyn är precis innan solen går ner. Den fantastiska solnedgången kan göra vem som helst lycklig att ha sin kärlek att dela ögonblicket med. För att hitta en lägenhet i närheten av Magic Fountain rekommenderar vi följande lägenheter i Sants-Montjuic eller lägenheter i Placa d’Espanya.

4) Cadaqués: Om du är sugen på att spendera en dag utanför stadskärnan, föreslår vi att ta en dagstripp till Cadaqués. Det är ungefär en två timmars biltur till norra Barcelona men bilturen är verkligen värd det. Den gör att du verkligen kan njuta av stadens alla vackra stränder och vikar. Ät middag på Compartir, en middag gjord för att delas med varandra. Det kommer verkligen bli en minnesvärd dag. Planerar du att göra din dagstur till en helgupplevelse istället? Då föreslår vi att ni hittar en lägenhet genom att spana in våra lägenheter i Cadaqués.

5) La Fianna: Anslut till La Fiannas lounge och avnjut en av deras fabulösa drinkar. Den dämpade belysningen skapar en intim stämning och barerna har sängar där man kan ta de lugnt och ta ett par drinkar. Det blir inte mer romantiskt än så! För att hitta den perfekta lägenheten i närheten av baren, spana in våra lägenheter i Born.

6) Sensi: Spansk tapas när den är som bäst. Denna mat är exklusiv och restaurangen är mycket intim och privat. Se till att boka i förväg för en måltid som kommer få dig att vilja besöka stället igen! Restaurangen har en fantastisk atmosfär, underbara vinsorter och kvalitésmat som kommer få alla turturduvor på humör för en härlig romans.

7) 23 Robadors: Bege dig till 23 Robadors för livemusik som får dig att gunga kvällen lång! Det är en mycket liten bar så se till att komma dit tidigt för att få plats. Konserten är gratis så länge du beställer tapas och drinkar! Spana in tidsschemat för konserterna. Baren är särskilt populär bland jazzfans. För lägenheter i området, spana in våra Apartment in el Raval.

8) Cera 23: Cera 23 är den idylliska restaurangen för romantik. Den är lite undangöm och oftast fullbokad, så se till att boka i förväg! Bli inte rädd av dess lokalisering, den ligger längs en gränd men är ändå definitivt värd att leta upp. Det är den perfekta avslutningen på en romantisk dag!

Så utforska våra förslag tillsammans med din sommarromans. Du kommer  inte att ångra dig!

view more apartments swedish

Lägenheter i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top