Home / Beste plaatsen / Top 8 romantische plekjes in Barcelona
romantic barcelona

Top 8 romantische plekjes in Barcelona

Romantische plekjes:

Als Barcelona een man was, hij zou het soort man zijn die elke dag je door deze pittoreske stad rondleiden. Ga voor zonsondergang langs de Sagrada Familia en ga een weerzinwekkend avontuur op zijn motorfiets, lekker eten in een romantisch restaurant en kussen bij maanlicht. In de wereld van Barcelona is het makkelijk om verliefd te worden.

Vind nu uw accommodatie!

Om een boost te geven aan uw liefdes zomer, wees er zeker van om de Top 8 meest romantisch plekjes van Barcelona te zien:

1)    Parc de la Ciutadella: Geniet van een dag in de tuinen van Parc de la Ciutadella met uw liefde. De dierentuin, het museum d’Art Modern. Neem een picnic mee en huur een roeiboot om dit romantische moment volledig te maken voor de Ornate Cascade.

parc ciutadella

2)   Sagrada Familia: Neem uw wederhelft mee naar een van Barcelona’s meest beroemde architecturen. Wees verstandig en koop de ticket om de wachtrij te vermijden. U zult de kans krijgen om Barcelona op een unique manier en van een ander gezichtspunt te zien op een heel romantisch plekje. TIP: Probeer om vroeg in de ochtend te gaan om de drukte te vermijden.

sagrada familia

3)  The Magic Fountains of Montjuic: U hoeft niet te geloven in magie om  te genieten van de fontein van Montjuic. Neem uw geliefde mee naar de Magic Fountain en geniet van het spektakel met licht en muziek. Lokale mensen zeggen dat het beste moment om de fontein te zien is bij zonsopkomst; een prachtig gezicht om een spectaculaire show mee te maken en dit moment te delen met uw geliefde.

Magic Fountain Montjuic

4)   Cadaqués: Als u gul bent en u graag een trip wilt, wij raden u aan om naar Cadaqués te gaan! Het is twee uur rijden van Barcelona maar dat is het dan ook waard. Beleef de badplaats met prachtige stranden en omgeving. Dineer bij Compartir, een restaurant gemaakt om te delen – de naam verklapt het al. Het zal een onvergetelijke dag zijn!

cadaques

5)   La Fianna: Lounge bij La Finna met een goed drankje. Het licht creëert een imposante stemming en bar heeft bedden waar u samen kan relaxen en genieten van een goed drankje of twee. Er is niet veel meer voor nodig om het romantischer te maken dan dit!

la fianna

6)   Sensi: Spaanse Tapas zijn de beste! Het eten is van hoge klasse en het restaurant evenmin. Wees zeker dat u reserveert voor een etentje, het restaurant heeft een geweldige sfeer, goede wijnen en kwaliteit eten wat u in de romantische stemming zult brengen.

sensi restaurante tapas barcelona

7)   23 Robadors: Ga naar de 23 Robadors voor wat live muziek voor een swingende avond. Het is een kleine bar dus het is gemakkelijk een plekje te vinden. De concerten zijn gratis zolang u tapas en wat te drinken besteld! Bekijk het programma van concerten bijtijds(en geen u over aan jazz)

23 robadors bar live music

8)   Cera 23: Cera 23 is een ideaal restaurant voor een romantisch diner. Het is vrij moeilijk te vinden en het is altijd druk, maak dus een reservering. Wees niet beangstigend voor de locatie omdat het in een steegje ligt. Het is de perfecte plek om een romantische dag af te sluiten.

cera 23 restaurante

 

Dus duik in de zomer met deze romantische suggesties, u zult er geen spijt van krijgen!

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven