Home / Bästa platserna / Bästa näringsfysiologerna i Barcelona
Best Nutritionists

Bästa näringsfysiologerna i Barcelona

Det finns inget viktigare är vår hälsa, och näringslära och kost spelar en stor roll här där vi presenterar våra bästa näringsfysiologer i Barcelona. Vi har valt våra topp tre baserat på den utmärkta feedbacken de får av sina patienter. Om du är i behov av konsultation gällande kost och diet medan du bor i Barcelona rekommenderar vi er att kontakta någon av följande center! Du kommer garanterat att vara i goda händer!

Hitta en lägenhet nu!

AD Dietistas

Först ut på vår lista är AD (Adriana Duelo) Dietisterna, en av de populäraste institutionerna i Barcelona som ligger i Sarria-Sant Gervasi. AD Dietisterna består av fyra licenserade dietister och nutritionister med mycket erfarenhet: Adriana Duelo, Mariana Berbel, Helene Mantecon och Clara Cami. Kunder hos AD bokar först ett specialistmöte med den kompetenta personalen för att kartlägga just denna patiens behov, för att sedan kunna erbjuda personlig behandlingar.
De var också först med att specialisera sig på DAO defekter i världen, som ofta leder till migrän, irriterade tarmar, lågt/högt blodtryck, muskel/ben smärta. På AD Dietisterna arbetar de hårt för att hitta en plan som

ad-dietistasPhoto: adrianaduelo.com

AD Dietistas kontor är beläget när Les Tres Torres tunnelbanastation och tågstation, i närheten av Jardi de les Tres Torres. Om du är intresserad av en lägenhet i detta område, missa inte våra lägenheter i Sarria Sant Gervasi!

TOPDOCTORS

TopDoctors är en av de ledande nutrionistinstitutionerna i Spanien. Då de har mycket internationell erfarenhet och internationell kundkrets kan doktorerna tala engelska, spanska och katalanska, så oroa dig inte! De kommer förstå din situation och hjälpa dig till en lösning på dina besvär.

Det är svårt att få jobb på Topdoctors och kraven är mycket höga, bara en av 10 blir accepterade. Anmäl ditt ärende och boka sedan en tid online. Om det är en nutritionist du behöver, då kommer de hjälpa dig! Omdet är en nutrionist du behöver kommer du hjälpa dig! Många av specialisterna har även erfarenhet av nutrition och diet.

Välj den doktor du behöver och boka en möte online på en Topdoctors hemsida!

nutritionistPhoto: betapharmacy.com.mt

TopDoctors kontor ligger på Pau Claris street, nära den okända shoppingleden Passeig de Gracia, Om du söker en lägenhet i en pulserande del av Barcelona, spana in våra lägenheter i Eixample.

Nutritional Coaching, Experts en Nutrició

Nutritional Coaching, Experts en Nutrició specialiserar sig hälsolära och diet, och deras mångsidiga team har mycket erfarenhet från rådgivning. Vad som är unikt för denna institution är den varierande bakgrunden som personalen har, som sociologi, psykologi, nutrition, sport, biologi, fysiologi och medicin.
De erbjuder en rad tjänster till klienterna, vissa av de är dietrådgivning (personligen eller online) näringslära coachning, mathandling i Barcelona Glories Center, sport rådgivning och andra typer välmående-råd för företag och privatpersoner. Alla deras tean är licencerade och har CAFE (Science of Physical Activity and Sport) certifikat och en universitetsexamen.

132380_10150100507105050_2505712_o
Photo: nutritionalcoaching.com

Deras tidigare klienter inkluderar Sanitas, Danone, Eroski, Nutrition & Santé, Wrigley, Abbott, NutriSport and Isostar. De samarbetar också med ett flertal toppuniversitet i Barcelona, inklusive Barcelona Universitet, Universitat de Barcelona, Universitat Ramon Llull och Universidade de Santiago de Compostela.

Deras kontor är beläget i Barcelonas citykärna, nära Placa de Catalunya, the Rambla de Catalunya och Universitat de Barcelona

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top