Home / Bästa platserna / Frisörsalonger i Barcelona

Frisörsalonger i Barcelona

Är du på jakt efter en riktigt schysst frisör i Barcelona? Tycker du att det är dags för att uppdatera din look och prova på något nytt? Eller vill du kanske bara få det frisörtvättat eller klippa hårtopparna?
Oavsett vad du är på jakt efter garanterar vi att du kommer vara i goda händer om du väljer någon frisör från vår lista över Bästa Frisörsalongerna i Barcelona.
Alla dessa salonger består av talangfulla team och stylister som kommer hjälpa dig att få till exakt den look du söker och få dina stildrömmar att bli sanna!

Hitta boende nu!

Onda Hair & Beauty Salon

Vårt förstahandsval? Onda Hair & Beauty Salon, stationerat i hjärta av Barcelonata distriktet. Salongen grundades 2009 av den italienska stylisten Piero Zaterra, tidigare Style Director hos Toni & Guy. Denna frisör har växt sig mycket populär i Barcelona. Frisören erbjuder ett flertal olika tjänster, inklusive håruppsättning för speciella tillfällen, trendiga frisyrer, färgning, slingor, hårförlängning och även keratinbehandlingar, återfuktande behandlingar och hair botox-behandlingar. De erbjuder en rad olika andra tjänster, som vaxning, trådning, massage, ögon-och ansiktsbehandling, kroppsskrubb, manikyr, pedikyr, akryl-och gelénaglar, fransfärgning, ögonfransförlängning och sminkning.
Med andra ord: allt du kan tänka dig att unna dig själv efter en lång vecka på kontoret. Ondas team kommer att leverera service!
Stylisterna pratar engelska, spanska, katalanska och italienska för att de ska kommunicera med sina gäster så bra som möjligt. På deras hemsida finns ett flertal foton för kunder som vill se deras tidigare make-overs.

1

La Hair Boutique

Mitt i hjärtat på det historiska Gothic Quarter, inuti en vacker byggnad med stenväggar från 1200-talet, ligger denna salong som är ett bra alternativ för dig att ta det lugnt på efter en lång dag på jobbet. Den franska frisören Veronique Karakachian, som blivit upplärd på Toni & Guy, erbjuder här en personlig upplevelse och olika sorters frisyrer, behandlingar, färgningar och styling. Veronique och hennes innovativa team lägger alltid extra tid på att kommunicera med kunden före klippning så att båda parterna förstår varandra helt. Sedan fortsätter de med en ”slow cut” för att skapa en långvarig och naturlig look som framhäver det bästa i varje kund. I salongen kan du även njuta av musik och te, och ibland även Cava-kvällar som verkligen kommer få dig att känna dig speciell.

2
Teamet kan hjälpa dig på spanska, engelska och på franska. Välj La Hair Boutique och du kommer inte bli besviken på din nya naturliga look! Om du letar boende i närheten, spana då in våra lägenheter i Barri Gotic.

Dtox Hair Salon

Det kreativa teamet av designers på Dtox Hair Salong jobbar hårt för att förmedla sin nya innovativa idéer, trender och tekniker för att få sina kunder exalterade att kanske prova något nytt. På Dtox är kreativitet viktigt. Det är mer än bara en frisyr. Det är en livsstil. Salongen har en unik position och en chic design och med dess ljusa rum kommer den få dig att känna ett lugn. Dtox Hair Salon är döpt efter dess nyckelkoncept: att använda naturliga produkter som är bra både för din kropp och för miljön. En upplevelse som kommer få dig att känna dig riktigt fräsch!

3

Fly undan allt väsen i staden och unna dig en av deras professionella klippningar, färgningar och behandlingar! Upplev stil på Dtox Hair Salon! Salongen ligger i närheten av trendiga El Raval kvarteren i det historiska distriktet, bara en kort promenad till Universitats tunnelbanastation. Om du söker lägenhet i området, missa inte våra Lodgings in Ciutat Vella.

Vi hoppas du vill prova på en av våra favoritfrisörer i Barcelona!

Lägenheter i  Barcelona

view more apartments swedish

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top