Home / Bästa platserna / 5 bästa bruncherna i Barcelona
Best Brunches

5 bästa bruncherna i Barcelona

Breakfast+Lunch=Brunch. Barcelona, staden som har allt, har sjävklart också fantastiska brunchställen. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter något hälsosamt som motgift från fredagens festande eller om du vill ha något riktigt saftigt, så vet vi var du hittar de bästa bruncherna! Låt oss guida dig bland de bästa ställena i stan för en kick-ass brunch i fantastiska Barcelona! 

Här nedan ger vi dig våra topp 5 brunchställen i Barcelona:

#1 Brunch and Cake

Best brunches in Barcelona: brunch and cakeBrunch and Cake har blivit välkänd för att vara så instagramvänligt. Varje rätt är färgstark, bildvänlig och allra viktigast: de smakar utsökt! Deras filosofi är utsökt och klar: gör allt för hand med stor varsamhet! Var ärlig och använd de bästa ingredienserna. Detta har kommit att bli deras vinnande koncept och idag är Brunch och Cake helt klart bland de mest populära brunchställena i Barcelona.

Adress: Carrer d’Enric Granados, 19
Telefon: +34 932 37 87 65
Brunchtider: Måndag-Söndag 9:00-22:00
Om du letar efter en lägenhet i närheten, spana in våra LÄGENHETER I EIXAMPLE!

#2 Picnic

piccnicOm du är sugen på att äta lunch i centrum, gå till Picnic! Dess ljusa miljö, raka linjer och fräscha vibbar är verkligen utmärkande för detta ställe. Inredningen är en häftig kontrast till miljön runtom. Vi rekommenderar att ni testar pannkakorna, french toasten eller laxen. Du kommer inte att ångra dig!

Adress: Carrer del Comerç, 1
Telefon: +34 935 11 66 61
Brunchtider: Fredag-söndag 10.30-16:00
Om du letar efter en lägenhet i närheten, spana in våra APARTMENTS NEAR CIUTAT VELLA.

#3 Flax & Kale

Brunch in Barcelona: Flax&KaleÄt bättre, var gladare, lev längre. Det mottot säger allt om den populära restaurangen Flax & Kale. Deras koncept går ut på att servera hälsosam och utsökt mat i en modern och schysst miljö. De definierar sig själva som en flexitarisk restaurang och använder enbart ekologiska ingredienser. Inredningen är inspirerad av Soho-distriktet i New York.

Adress:C/ Tallers 74B, Barcelona
Telefon:+34 933 17 56 64
Brunchtider: Lördag, söndag 10:00-17:00
Om du letar efter en lägenhet i närheten, spana in våra VART SKA MAN BO-BLOGG.

#4 Tropico

Brunch in Barcelona: TropicoÄr en exotisk brunch något för dig? Prova Tropico, som ligger i Raval! Deras ledord lyder: “En resa genom världen genom smaker från tropikerna.”
Deras meny är heltäckande och de erbjuder alla olika typer av  smoothies, juicer, pannkakor, äggrätter och frukter. Du kommer älska deras vänliga personal och deras färgstarka mat. Brunchen serveras dessutom varje dag mellan 10 och 7. Be there!

Adress: Carrer del Marquès de Barberà, 24, 08001 Barcelona
Telefon: +34 936 67 75 52
Brunchtider Mån-sön 10:00-19:00
Om du letar efter en lägenhet i närheten, spana in våra LÄGENHETER I RAVAL.

#5 Federal Café

Brunch in Barcelona: Federal Cafe Federal Café är ett undangömt litet smultronställe i Raval. Caféet har fått sitt namn från en litet stad i Australien och känns igen genom dess avslappnade stil och mysiga inredning. Missa inte äggbenedict-salladen eller de dagsfärska kakorna. Vi rekommenderar dig också att prova deras färska juicer och smoothies.

Adress: Carrer del Parlament, 39, 08015 Barcelona
Telefon:+34 931 87 36 07
Brunchtider: Tisdag-fredag 9:00-13:00
lördag-söndag 9:00-16:00

Karta över brunchställen i Barcelona:

VISA FLER RESTAURANGER I BARCELONA

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top