Home / Nyheter / No-Luggage
NoLuggage12

No-Luggage

Har du någonsin känt av besväret med att dra runt med ditt bagage till flygplatsen? Vill du kunna njuta av din sista dag i Barcelona utan att behöva släpa på ditt bagage? Det nya konceptet No-luggage ger dig möjlighet till att njuta av en dag utan denna börda. De erbjuder bekväm och smidig service vilket utan tvekan kommer att boosta ditt humör!

 

Hur fungerar det?

Steg 1

  • Metod 1: Kontakta din hotellreception eller agenturen för din lägenhet och informera dem att du vill använda No-Luggage.
  • Metod 2 : Gör en enkel bokning direkt på No-Luggage hemsida via din PC, surfplatta eller Smartphone.

Steg 2

  • Metod 1: Lämna in ditt bagage i receptionen på hotellet och det kommer bli upphämtat av No-Luggage personal på överenskommen tid.
  • Metod 2: Om du bor i en lägenhet så kommer bagaget att upphämtas av  No-Luggage personal direkt från din adress på överenskommen tid.
FÖR ATT SÄKERSTÄLLA SÄKERHETEN PÅ DITT BAGAGE, BE VÅR PERSONAL VISA ID- HANDLINGAR.

Steg 3

Slappna av och njut av din dag utan att behöva släpa på, eller oroa dig över ditt bagage. Det är den perfekta servicen för dig som vill shoppa eller gå på ett affärsmöte under din sista dag i Barcelona.

Steg 4

När du anländer till flygplatsen så är det bara att gå till överenskommen utlämningsplats för att sedan checka in ditt bagage. Nu kan du fortsätta koppla av!

 

 

4 anledningar till varför du ska boka denna service

1. Det är bekvämt

Du behöver inte oroa dig över ditt bagage efter att du checkat ut från hotellet eller lägenheten. Du hämtar istället väskorna direkt på flygplatsen, checkar in och njuter av en dag utan bagage.

2. Det är säkert
Protokollet som företaget använder är väldigt säkert och trovärdigt. Ditt bagage kommer bli inpackat och registrerat med en kod samt övervakas via en GPS- sökare. Det är också försäkrat till ett maxvärde av max  3.000€

3. Det är effektivt

Ditt bagage är speciellt viktigt när du reser utomlands. No-Luggage garanterar de högsta standarderna av kvalité och professionalism.

4. Det är ekonomiskt

Denna service är speciellt designad för resenärer som vill ha en skön och behaglig resa i Barcelona. Du kommer inte bara att uppskatta fördelarna med att njuta av staden utan bagage, utan du kommer också spara tid och pengar genom att inte behöva återvända till hotellet eller lägenheten för att hämta upp dina resväskor.

Kontakt

  • Adress: C/ de la Selva, 18 Poligono MAS BLEU – Aeropuerto – 08820 – BARCELONA
  • Telefon: +34 933 789 911
  • Email: hola@no-luggage.com

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

nyheter other-information-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top