Home / Nyheter / Mopeduthyrning i Barcelona
Scooter Rental

Mopeduthyrning i Barcelona

Scooter Rental

Det finns många sätt att uppleva resan i Barcelona På sommaren är dessa ofta planerade och begränsade på något sätt. Nu har du chansen att få det som du vill,med flera olika företags erbjudanden.

Ett exempel är Cooltra som har Mopeduthyrning i Barcelona, turister kan nu köra runt i staden och till andra städer, med dessa fantastiska europeiska mopeder.

 
 
 

Hitta ditt boende nu!

Hur fungerar det?

Allt du behöver göra är att besöka hemsidan, reservera moped genom att ringa, eller på webben, sedan väljer du bara en stad du vill hämta upp den. Med flera bra priser  och flexibla uthyrnings tider (upp till en månad) gör uthyrningen av mopeder till ett väldigt bra och komfortabelt sätt att ta sig runt staden

känner du dig obekväm, eller aldrig kört en moped förut, erbjuder de dig kurser för att slippa stressen och få en så bra upplevelse som möjligt. Det är väldigt enkelt att hyra en moped, allt du behöver är ta med passet  och minimum åldern är 18, med  ett spansk körkort. En deposition på 250 euro behövs också betalas, som nästan alltid betalas tillbaka.Ett spanskt körkort är rätt enkelt att utföra; du behöver en översättare, som översätter ditt nuvarande körkort till ett spanskt.

De har olika mopeder att välja på; en 50 cc och en 125 cc cylinder. För att hyra den med 125 cc cylinder måste du minst vara 21 år gammal med ett minimum och tre års körerfarenhet. Om du vill resa utanför metropolen Barcelona,  krävs en extra försäkring. För längre resor, bör du också överväga hyra en bil.

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

nyheter om-barcelona staden transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top