Home / Klubbar / Serras takterrass
The Serras rooftop

Serras takterrass

De flesta hotellen i Barcelona har exceptionella terrasser, barer och restauranger med fantastiska utsikter och vanligtvis är de lokaliserade på högsta våningen av byggnaden. Serras Hotell är inget undantag. Detta eleganta 5 stjärniga hotell finner du i det Gothiska kvarteret av Barcelona och terrassen har utsikt över Port Vell samt medelhavet. Det finns det en lyxig bar på terrassen som här öppet för gäster men även bara besökare.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Byggnaden som hotellet ligger i byggdes år 1846 och erbjuder både fin arkitektur från 1800-talets klassiska romantisism. Byggnaden har huserat några av de tidigare målningarna av Pablo Picasso när han var så ung som 15 år. Fasaden är designad av Francecs Daniel Molina samma arkitekt som har byggt Barcelonas välbesökta plats Placa Reial. Är det tillräckligt av konsthistoria mån tro?

Takterrassen har en poolarea och en bar designad i trä,metall och sten. Den karaktärsfulla takbaren har väldigt bra service vilket gör det till en härlig plats att njuta av en drink. Restaurangen har blivit utsedd med en Michelin stjärna och Chef Marc Gascons har personligen skapat alla olika maträtter och smakerna han själv. Lunch och kvällsmenyn består av fräscha och lätta måltider, vilket inkluderar en sektion av rätter som man kan dela på. Det finns bland annat tartares, sallader, hälsosam mat men även paella. Ett stort plus är även att baren är öppen under hela dagen och under helgerna kan man junta av diverse DJ uppträdanden också.

Serras rooftop bar

 Gratis gästlista Serras takbar>  

VIP-bordsreservation Serras takbar> 

Lokalen finns även tillgänglig för att hyra till privata event och har en maximum kapacitet av 120 personer för en ”drink tillställning” och 60 personer för en middag. En pool med solstolar finns även tillgängligt, och kom ihåg att även icke hotellgäster är välkomna. Efter ett besök här kan det till och med bli så att du vill stanna i den här underbara staden ett tag till. Om fallet skulle vara så, har vi bra boende i närheten. Kolla in våra lägenheter i det Gothiska kvarteret.

Takterrassens lokalisering är även perfekt för att se så mycket som möjligt av staden. Enbart fem minuter ifrån hotellet hittar du den kända gatan La Rambla vilket är ett måste att besöka när du är på besök i Barcelona.

Då hotellet är beläget i det Gothiska kvarteret är Serras takterrass en fantastisk blandning av det historiska Barcelona har att erbjuda kombinerat med olika naturliga element samt elegant inredning och en mirakulös exteriör vilket resulterar i diskret lyx och dynamik.

Få dina soltimmar här!

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Serras takbar>  

VIP-bordsreservation Serras takbar> 

Boende Barcelona

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

klubbar-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top