The room

The Room

Drinkbar, restaurang och klubb, allt i ett. The Room bör vara högt upp på din lista av ”måste ses” under din vistelse här i Barcelona. Den är perfekt lokaliserat bredvid Casino of Barcelona och Hotel Arts samt nära en strand som är prefekt att besöka antingen innan eller efter din kväll på The Room. Vi kan även rekommendera flertalet olika boenden i närheten av denna nattklubb. För att se några av våra favoriter kolla in Apartments in Vila Olímpica.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

The Room är en fantastisk sammansmältning av tre olika komponenter; medelhavsmat, smakliga drinkar och den bästa House, R&B och Funk musik som kommer få dig att vilja komma tillbaka snart igen! Den glänsande kristall liknande designen av inredningen med dess dominanta lila palett skapar en unik och väldigt elegant atmosfär. Lila är ju trots allt en kombination av rött och blått (som i sin tur är de varmaste färgerna) därför ses lila ofta som den ideala färgen. Lila är associerat med fantasi, kreativitet och inspiration, så kom hit ifall du är nedstämd eller är i behov av lite inspiration!

Kocken på The Room erbjuder en stor variation av olika rätter, vilket inkluderar fräscha sallader, olika pastarätter, hamburgare och desserter som till exempel den kända italienska Tiramisun eller den mer katalanska Créme Brulée (Creme Catalan) och allt detta till ett väldigt bra pris. Du kan även välja mellan ett dussin av olika välkända spanska internationella tapas, vilket även inkluderar nachos med ost och guacemole, krispig kyckling eller grillade räkor. Du måste testa allt för att komma fram till just din personliga favorit!

Thee Room

Gratis gästlista The Room>  

VIP bordsreservation The Room>

The Room har även ett stort utbud av viner och drinkar med mera. Så beställ därför ett glas gott champagne eller en av deras signaturdrinkar och det kommer resultera i att din kväll blir extra speciell. Du kommer komma på dig själv att drömma dig tillbaka till The Room vid ett senare tillfälle.

Efter att man har njutit av en smakfull middag och några drinkar behöver man inte stressa för att gå hem eller hitta ett annat ställe. Från 23:00 till 03:00 förvandlas denna lokal till en exklusiv klubb som garanterar en härlig kväll för de som älskar bra musik. Gillar du House R&B och Funk så kommer du definitivt känns dig bekväm här. Så släpp ner håret och ha en rolig kväll!

Restaurangen och baren är öppen måndag-torsdag och på söndagar från 12:00-02:30 och på fredagar och lördagar från 12:00 till 03:00. Glöm inte heller att efter 23:30 så förvandlas stället till en nattklubb med den bästa musiken. Glöm inte att ta med dina partysugna vänner också!

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista The Room>  

VIP bordsreservation The Room>

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top