Home / Index / Clubs / Otto Zutz club Barcelona
otto zutz

Otto Zutz club Barcelona

Otto Zutz Club Barcelona, geopend in juni 1985. De Club had een volledig nieuw concept op het gebied van het nachtleven in de stad Barcelona. De typische New York industriële omgeving gebaseerd op brede ruimten ingericht met harde materialen, cement, gietijzer pijlers, metalen omheiningen, bezetten een voormalige textielfabriek in 15 Lincoln Street, de twee verdiepingen tellende structuur met mezzanines, opnieuw ijzeren balken en plafonds gewelfde denim. Het was een echte fabriek en glamour in het midden van de stad. Het concept was gebaseerd op de sociaal-client “gemaakt-gefabriceerd” sfeer. Het gebouw was de fabriek, de muziek was het gereedschap en de klant is het ruwe materiaal.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Deze formule gemaakt een overtreder concept dat overstegen de speelse en artistieke klassieke grenzen van “vestiging”. Op de derde verdieping aan de top, waar de privé genaamd “Los Altos” gevestigd was, ruimte snel naar voren gekomen als benchmark en opende de beroemdheid en “beautiful people” van Barcelona, plus beroemde internationale bezoekers. Tot op heden dit concept is geëvolueerd om de naam van onze Club cross grenzen internationaal en verwijzing is niet meer dan een eenvoudige “staaf van de club of nacht”.

FREE GUESTLIST OTTO ZUTZ

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO ZUTZ

De Main Room is waar u zult kunnen luisteren naar de beste klanken en de beste tracks van hip hop en R & B. Otto Zutz Barcelona staat bekend als een van de beste clubs in deze stijl. Veel getalenteerde zowel nationale als internationale dj’s heeft gespeeld in deze kamer.

In de warme kamer zal u vinden de beste songs van de 80’s, jaren 90, rock & internationale pop. Deze kamer heeft ook een cocktailbar en de Chupiteria.

In de Stand Up kamer hoort u alle huidige hits, gericht op dans, pachanga en top muziek hits. Als u niet dat de nacht om te beëindigen wilt, kunt u houden op dansen hier!

De meest exclusieve lounge met een beetje ouderling doel groep. In deze kamer kunt u luisteren naar de beste songs van vandaag en alle van de beste internationale hits uit de 80 ‘s, jaren 90. Dit gedeelte bevat ook een premie cocktailbar wher kunt u proeven van de beste cocktails. Otto Zutz heeft bovendien ook een restaurant, zodat u kunt genieten van heerlijke maaltijden voor dansen en feesten de hele nacht! De club ligt aan de hoofdweg Diagonal, dus als u behoefte aan een plek om te blijven terwijl u in Barcelona bent, ga je naar Barcelona-home voor grote appartementen.

Informatie

Adres: Lincoln, 15
Prijs: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Openingstijden: 12 tot 5:30

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

 

FREE GUESTLIST OTTO ZUTZ

VIP TABLE RESERVATIONS OTTO ZUTZ 

Accommodatie in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven