eWQT7Fkuhbg

Los Altos

I nattklubben Otto Zutz som ligger i OMRÅDET SANT GERVASI finner man en exceptionell lounge klubb vid namn Los Altos Klubben öppet mellan onsdag-lördag 23:00 tills 06:00 och stället bjuder in till en fantastisk fest.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Hitta ditt boende nu!

Klubben har en fem meter lång bar som är upplyst av kristaller tillsammans med en mysig inredning med lyxiga vintage soffor som kompletteras av en avantgardisk karaktär. Den exklusiva lounge klubben har fokus på en mer mogen publik, men det är fortfarande ett bra alternativ för de som letar efter något speciellt och annorlunda. I detta rum kommer du att kunna njuta den allra senaste musiken, vilket inkluderar internationell pop, 80- och 90-tals musik. Efter att man har upplevt Los Altos kan man även välja att bege sig ner för trappan där Otto Zutz har sin klubb, vilket absolut har allt som en nattklubbs älskare vill ha.

J5U7FdqjgHY

Gratis gästlista Los Altos

VIP bordsreservation Los Altos

Los Altos har en otrolig drinkbar där du kan beställa drinkar som man kan avnjuta till en god middag, maten som serveras här är inspirerad av medelhavet. De som kommer hit för att äta på en lördag kan njuta av en magi och illusions show samt live musik och annan underhållning vilket bidrar till en speciell känsla när man besöker klubben. Själva showen börjar 22:30 och inkluderar två uppträdanden som är 30 minuter vardera. Efter middagen kan man dansa till 06:00 om man vill på något av de fyra olika områdena som Los Altos lounge har.

The Main Room är där du kan höra de mest populära låtarna av hip hop och R&B. Otto Zutz Barcelona är känt för att vara en av de bästa klubbarna inom den genren av musik. Många talangfulla DJ:s, både nationella eller internationella, har spelat i detta rum.

I The Hot Room finner du 80- och 90-tals rock och internationell pop. Detta rum har även en drinkbar och en shotbar.

The Stand Up Room kan man lyssna på samtliga nutida hits och det fokuseras på musik som man kan dansa till, pachanga och samtliga av dagens musikhits. Om du inte vill att kvällen tar slut så kan man alltid fortsätta dansa här!

Los Altos är perfekt för vänner som planerar en speciell kväll ute och som letar efter en plats där man garanterat har en rolig stund!

Adress: Carrer de Lincoln 15, 08006, Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på listan
Öppettider: onsdagar-lördagar 23:30- 06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Los Altos>  

VIP bordsreservation Los Altos> 

 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top