Home / Index / Clubs / Los Altos
eWQT7Fkuhbg

Los Altos

In de nachtclub Otto Zutz gelegen in de buurt van Sant Gervsi, de lounge club Los Altos. Los Altos open de deuren van woensdag tot zaterdag van 23:30 tot 06:00 en nodigt u uit voor een nacht vol prachtige mometen.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vind nu uw accommodatie!

Ze hebben een 5 meter lange bar bedekt met kristal en heeft een knusse en luxe uitstraling met stoffen banken en een goede sfeer. De meest exclusieve lounge club voor alleen of groepen, voor beide is het een goede optie wie iets anders wilt  dan andere clubs. In de zaal luister je naar de beste muziek van vandaag en de beste hist van alle tijden, zelfs internationale pop, 80’s en 90’s. Na uw verblijf kunt u naar de Otto Zutz club dat in de kelder geplaatste is, hier vindt u wat nachtbeesten zoeken en van houden.

J5U7FdqjgHY

FREE GUESTLIST LOS ALTOS

VIP tafel reserveren Los Altos

Het heeft ook een premium cocktail bar, dus neem zoveel van de beste cocktails met een heerlijk dinner. Het restaurant is Mediterraans met een eigen draai aan de toekomst. Elke zaterdag is er een illusie en magic show, live muziek en monologues. Dat zal meer uit uw bezoek halen met een speciaal gevoel! De show begint om 22:30 en bestaat uit twee optredens van elk 30 minuten. Daarna kunt u tot 06:00 dansen op de dansvloer in de disco die bij Los Altos hoort.

The Main Room is de ruimte waar je de beste muziek hoort en de beste tracks van hip hop en R & B. Otto Zutz Barcelona staat bekend als een van de beste clubs in hun soort. Vele talentvolle nationale en internationale DJs hebben Otto Zutz al aangedaan.

In de The Hot Room vind je de beste muziek van de 80’s, 90’s rock en pop. Deze ruimte heeft ook een cocktail bar en een Chupiteria.

In The Hot Room you can find the best songs of the 80′s, 90′s, rock & international pop. This room also has a cocktail bar and Chupiteria.

In The Stand Up Room hoort u de beste hits van dit moment, gericht op Dance, pachange en top music. Als u wilt dat de nacht niet stopt kunt u hier blijven dansen!

Los Altos is ideaal voor groepen of vrienden die iets speciaals zoeken en een andere avond willen beleven dat hun belevenis te boven gaat.


Adres: Carrer de Lincoln 15, 08006, Barcelona
Prijzen: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home
Openingstijden: Woensdag -Zaterdag: 23:30 – 06:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Sexy en elegant(Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST LOS ALTOS

VIP TABLE RESERVATIONS LOS ALTOS 

Accommodatie in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven