LaTerrrazza4_1

La Terrazza

La Terrazza är en helt otrolig nattklubb som är öppen utan tak och ligger i området Poble Espanyol som är lokaliserat på sidan av Barcelona’s Montjuic Hill. För de som inte har besökt detta område rekommenderar vi att ta en promenad runt Plaza Espana där man även kan spana in den färgfulla Magic Fountain för att sedan bege sig efter en eftermiddag full sevärdheter till La Terrazza för att festa loss i denna fantastiska utomhusklubb.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Klubben inspireras av atmosfären av från ön Mallorca. Palmer, öppen himmel, sommarvind och fantastisk musik kommer att få dig och dina vänner att känna er som om ni vore i paradiset. Designen av terrassen ger intrycket av att den skulle kunna vara en historisk del av gamla stan, en helt otrolig plats! Balkongerna som man finner ovan bjuder även på helt fantastisk utsikt. Klubben har kapaciteten till att ta in ungefär 1000 personer och hit drar sig en ung och livlig klientel varje vecka. House och techno musik dominerar på dansgolvet.

Find your accommodation now!

DSC_0058_ok

La Terrazza anses vara en av topp 20 nattklubbarna i Spanien och är på listan av de 40 bästa i Europa. Och det är inte helt utan anledning de ligger på den listan, klubben firar nämligen deras 21 årsdag och kommer därmed att hålla i en enorm fest men nationella och internationella DJ:s.

För att hitta boende i närheten av La Terrazza kolla in våra lägenheter i området Sants-Montjuic.

Gratis gästlista La Terrazza>  

VIP bordsreservation La Terrazza>

La Terrazza har enbart öppet under sommar säsongen från maj-oktober.


Adress: Av. De Francesc Ferrer i Guárdia 13, Poble Espanyol de Barcelona, 08038ç
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: torsdag 03:00-05:45 fredag och lördag 03:00-06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista La Terrazza>  

VIP bordsreservation La Terrazza> 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top