Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Dags för skolstart! Lägenheter nära IESE
Apartments near IESE

Dags för skolstart! Lägenheter nära IESE

En av de främsta skolorna i Barcelona är IESE Business School som är en del av University of Navarra. Skolan erbjuder en rad olika program, så som masterprogram i ekonomi, Executive MBA-program och andra Executive-education program som ofta har rankats som topp tio i världen. Barcelonas campus erbjuder också andra executive-program, doctoral-program och även International Faculty program. IESE-campuset är lokaliserat i närheten av Pedrables-området. Själva campusområde är 30.000 kvadratfot, fantastiska lektionsstäder som är inredda med den senaste tekniken. Campus har även en stor hörsal med 700 platser, mötesrum, datasal och ett stort bibliotek. Då skolan inte tillhandahåller studenter boende ger det studenter möjligheten för att bo off-campus och istället integrera med vardagslivet och kulturen i Barcelona. Därmed brukar studenter hyra boende i Barcelona, antingen själva eller tillsammans med andra. Oftast söker studenter då boende i närheten av IESE.
Perfekta området i närheten är då Sarria- Sant Gervasi och Les Corts and även Sants.
Att hyra lägenhet i Sarria-Sant Gervasi innebär att du kommer ha en perfekt utgångspunkt i ett lugnare område med närhet till skolan och samtidigt ha bra förbindelser till citykärnan. Om du väljer att hyra en lägenhet i Les Corts kommer du bo i ett mer livfullt område och även då ha närhet till både skolan och citykärnan.

Här  är våra bästa lägenheter som är tillgängliga att hyra för att få ut det mesta av din vistelse och dina studier i Barcelona.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Husuthyrning i Barcelona

Från 14285 SEK  / MÅNAD

Apartment in Les Corts

 Detta vackra boende är optimalt för en grupp då det är sammansatt av rymliga rum och fyra sovrum. Den är modernt minimalistiskt inrett med ljusa färger som skapar ett inbjudande och mysigt hem. All utrustning finns på plats, oavsett om du vill stanna en längre eller kortare tid! Området närmast är Sants Estacio, ett tryggt och livfullt område, som också gör det lätt att ta sig till resten av staden och samtidigt ha nära till IESE campuset.

Svedish

Central lägenhet i Barcelona

Från 23808 SEK / MÅNAD 

Flat in Sarria - Sant Gervasi

Denna lägenhet erbjuder tre sovrum och ett stora ytor. Lägenheten är helt ny och är simpelt med smakfullt dekorerad och gör det till det perfekta boenden under din vistelse i Barcelona!
Lägenheten är ljus och rymlig och fullt utrustad med allt du behöver. Lokaliserad nära IESE campuset gör att du bara genom att den gröna linjen kan ta dig till resten av Barcelona stad när du vill!

Svedish

Lägenheter nära Camp Nou

Från 11428 SEK / MÅNAD

Flat near Camp Nou

 Denna mysiga lägenhet har blivit totalrenoverad och erbjuder dig allt du kan önska dig! Med dess smakfulla mix av rustik, funktionalitet och dekoration får lägenheten en elegant finish. Den består av två sovrum, ett badrum med dusch, ett matrum, ett ljust och rymligt vardagsrum samt ett fullt utrustat kök. Då den ligger i Collblanc-området är den lokaliserat precis emellan city och IESE campuset.

Svedish

Retro lägenhet 

Från 838 SEK / NATT
Från 13332 SEK / MÅNAD

Flat for rent in Sarria - Sant Gervasi

Denna lägenhet erbjuder tre vackra sovrum och ett stort vardagsrum. Lägenhetens planlösning gör den perfekt för en grupp. Dekorationerna är snyggt balanserat mellan varma toner av trä och modern minimalism. Här finns allt du behöver! Det är lokaliserat i Sarria-Sant Gervasi, vilket är ett fridfullt område som även det har närhet både till city och till IESE campuset.

Licens : HUTB-014212
Svedish

Hitta vart du vill bo i Barcelona, sapana in Barcelona-Homes alla erbjudanden. Vi erbjuder ett flertal alternativ på flera distrikt för överkomliga priser!

Visa alla tillgängliga lägenheter i Barcelona

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

map4

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top