Eclipse Bar

Eclipse Bar

Eclipse Bar hittar man på 26:e våningen i det lyxiga hotellet W Hotell Barcelona, vilket man finner längst med stranden vid Barceloneta stranden. Utsikten från baren är helt enkelt förtrollande, därifrån kan man se allt ovanifrån och det känns som man svävar på moln över staden. Beställ din favorit drink och skäm bort dig själv i denna underbara atmosfär.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Find your accommodation now!

Gratis gästlista Eclipse Bar>  

VIP bordsreservation Eclipse Bar>

W hotell är en fantastisk byggnad som osar modern arkitektur och under ditt besök till Eclipse Bar kommer du absolut att beundra hotellets vackra karaktär. Från entrén ända upp till översta våningen är känslan över hotellet väldigt elegant och får dig att känna dig som en speciell gäst oavsett vad det är för tillställning. Eclipse Bar öppnade först upp i London och var från början inspirerad av staden Barcelona och öppnade upp portarna för över 17 år sedan. Baren kännetecknas av vattenmelons martini, vilket är en drink som fortfarande är väldigt populär i London och som du kan smutta på här i Barcelona också.

Elipse Bar har en fantastisk lätt och välsmakande sushi och drink meny. Eller så kan du njuta av ett glas av bubblande champagne eller cava för att göra detta besök mer minnesvärt. Eclipse Bar är en fantastisk plats att fira dina och dina vänners speciella ögonblick på.

eclipse cocktail

På Eclipse Bar slutar aldrig festen. Loungen har öppet varje dag och erbjuder många olika typer av musik flera kvällar i veckan. På måndagar och onsdagar kan du till exempel komma och lyssna på house, medan man på lördagar kan lyssna på toner avurban tunes och missa inte söndagar med premium beats. Man kan även komma förbi Eclipse på ”Tempting Thursday” för att lyssna på tech house. Världskända DJ:sar besöker detta ställe för att spela deras musik och framträda här.

När du väl besöker Eclipse Bar glöm inte att ta med en kamera (eller rättare sagt din telefon) så att du kan ta bilder på den otroliga panoramautsikten som kommer att få dig att häpna efter andan.  Har du något att fira kom då till Eclipse Bar för här är verkligen ”the sky is the limit”. Om du letar efter boende nära Eclipse Bar glöm inte att kolla in vårt utbud av fantastiskalägenheter i Barceloneta.

Adress: Lokaliserat inne i W hotell Barcelona, Placa de la Rosa dels Vents 1, 26:e våningen.
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: måndag- söndag 18:00-04:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Eclipse Bar>  

VIP bordsreservation Eclipse Bar> 

Lägenheter in Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top