logo-pacha

Pacha Club

Om du letar efter ett ställe att ha en fantastisk festkväll på är Pacha Club i Port Olimpic precis vid strandkanten det perfekta stället. Pacha är ett av de äldsta och mest igenkännande klubbnamn som finns och det startade självklart på Ibiza och har därefter blivit ett världskänt namn och tog sig strax därefter även till Barcelona. Om du är på besök i staden för en kortare period och letar efter boende i närheten av klubben kan du kolla in vårt utbud av Pacha lägenheter Barcelona.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Klubben Pacha har en extraordinär och fashionabel inredning som är designad av inredningsteamet för Pacha Group, vilket inkluderar designern Pepe López del Hoyo. Inredningen är igenkännbar genom dess lekfulla användning av vita toner kombinerat med starka röda färger och de runda formerna som ger en futuristisk känsla som är typiskt för Ibizas olika uteställen. Denna fräscha, moderna och eleganta atmosfär kommer att hjälpa dig slappna av och få dig att glömma bort ditt vardagliga liv.

pacha

 Gratis gästlista PACHA CLUB>  

VIP bordsreservation PACHA CLUB> 

Medan man njuter av den häftiga atmosfären i klubben kan besökare även njuta av flera olika stilar av musik samtliga dagar i veckan. De bästa nationella och även internationella DJ:sarna och artister uppträder på klubben för att underhålla dess besökare. Klubben håller i olika evenemang varje vecka och man kan enkelt boka biljetter online. En fantastisk mix av musik, det bästa ljussystemet och en fantastisk drinkbar sammanfattar en härlig kväll på Pacha club. 

Men Pacha är även mer än enbart ett ställe att dansa på. Klubben har även en restaurang med en terrass som har en fantastisk utsikt över medelhavet. Restaurangens meny kombinerar orientalisk och medelhavs mat som är framställd avHead Chef Emilio Gutierrez. Vad kan vara bättre än att få smaka på mat från olika kulturer medan man sitter i en bekväm loungesoffa och känner av havsbrisen? Ett besök lagom till solnedgången är absolut att rekommendera.

Pacha har öppet varje dag från 12:00 till 05:00 och entré till klubben är fritt fram till 01:00. Du kan sätta upp dig på gästlista online för att komma in kostnadsfritt. Efter 01:00 kommer dock inträdet kosta dig 15 euro, vilket även inkluderar en drink.

Ifall du vill ha mer enskildhet samtidigt som du vill njuta av en fantastisk kväll med bra musik borde du boka ett VIP bord, det kan du göra genom att registrera dig på deras hemsida här.

För att hitta boende i området, kolla in våra lägenheter i Vila Olimpica.

Address:

Passeig Marítim 38, Barceloneta, 08003, Barcelona.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ BOYS: Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista PACHA CLUB>  

VIP bordsreservation PACHA CLUB> 

Lägenheter i Barcelona

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top