Home / Index / Clubs / Eclipse Bar
Eclipse Bar

Eclipse Bar

De Eclipse Bar bevind zich op de 26st verdieping van het luxe W Hotel Barcelona gelegen langs het strand van Barceloneta. Het uitzicht is prachtig en u voelt zich de koning wanneer u alles van boven ziet. Helemaal met uw favoriete cocktail en u zult zichzelf kwijtraken is al het moois.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vind nu uw accommodatie!

FREE GUESTLIST ECLIPSE

VIP Tafel reserveren ECLIPSE

W Hotel is werkelijk perfect en wanneer u Eclipse Bar bezoekt wilt u nog meer van alle glas en classy kunst stukken. Vanaf de lobby tot aan de hoogste verdieping heeft een aankleding dat heel elegant is en laat u ook elegant voelen. Eclipse Bar zat eerst in Londen, dus de inspiratie en drankjes hebben ze goed meegenomen zoals de revolutie van Londense cocktails. De Watermelon Martini is nog steeds enorm populair en u kunt het uitproberen in Barcelona.

De bar Eclipse nodigt u uit voor en sip & bite met Suchi & Cocktails. Ook kunt u genieten van het sparkelende glas met champagne of wijn om u in de stemming te krijgen voor nog veel meer speciaals. Het kan ook een geweldige locatie zijn om het vieren van feesten.

eclipse cocktail

De bar straalt uitstraling uit met een exclusieve aura, de bar bied iets speciaals elke dag van 22:00 tot 23:00. Bega uzelf in House muziek op maandag en woensdag , Urban muziek op zaterdag en mis zeker de premium beats van zondag niet. Wereld klasse DJs, bold beats en live optredens.

Vergeet niet om een camera met u mee te brengen, het panoramische uitzicht wat u ziet tijdens de acties wanneer u geniet van alles wat Eclipse Bar bied. Omdat het hier Sky limit is!


Adres: W Hotel Barcelona, Plaça de la Rosa dels Vents 1, 26th Floor.
Prijzen: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home
Openingstijden: maandag- zondag, 18:00 tot 4:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Sexy en elegant(Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST ECLIPSE

VIP TABLE RESERVATIONS ECLIPSE

Accommodatie in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven