DOBLE

DOBLE

Är du nyfiken på hur de svängiga klubbarna på sena 1920-talet såg ut i New York? Vi kan rekommendera dig ett ställe som kommer att få dig att känna samma gamla känsla fast här i Barcelona. DOBLE är en drinkbar, klubb och restaurang som har lanseras av den katalanska kocken Paco Perez i källaren av hans kända gourmet restaurang L’Eggs. Stället är lokaliserad på en väldigt passande och central plats vid Passeig de Gracia.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Denna plats är inspirerad av de privata klubbarna i New York och atmosfären speglar detta vackert genom deras mörka interiör, röda neon ljus, bokhyllor fyllda av gamla böcker och dekoration som ger stället en sofistikerad känsla. Konst tar även upp en betydande roll på DOBLE. Otroliga fotografier och skulpturer av konstnärer som Yaya, J. Estivill Alvaro Soler, Luis Feo, E. Sala och Joan Alsina kan man bland annat hitta där och mycket byts även ut allt eftersom.

20141031_132537_leggs_ensalada_thai_con_helado_de_wasabi

Gratis gästlista DOBLE>  

VIP bordsreservation DOBLE>

Hitta ditt boende nu!

Varje vecka mellan torsdag till lördag från 20:00 till midnatt erbjuder baren snacks, så kallade ”finger food” samt ett urval från L’Eggs restaurang på övervåningen. På en exklusiv drinkmeny kan du välja mellan så kallade evolutionära drinkar som man kan njuta av fram till 03:00. Bartendrarna försöker alltid skapa en unik känsla för varje drink. De har till och med några drinkar som är blandade med te, testa till exempel African Chai som innehåller roibos, kryddor och tamarind, eller kanske Umeshu tea, som innehåller jasmine te, kinesisk plommon likör, tranbärsjuice och perrier. För de som föredrar klassiker kan man även njuta av en fantastisk mojito eller martini med en unik smak eller varför inte något gott från vin eller champagne från deras väl ihopsatta vinlista.

En trevlig kväll men överraskande drinkar och kreativa rätter på DOBLE blir ännu bättre i kombination med fantastisk musik. Vissa kvällar kan man njuta av bra live musik som bland annat innehåller toner från instrument som gitarr, saxofon och piano. Efter middagen börjar att band spela till rytmer av soul, jazz, blues och swing. Middagar med olika piano, saxofon eller gitarr uppträdanden organiseras mellan oktober till maj.

Kom till DOBLE och ät, prata, skatta, dansa och lyssna på den härliga musiken medan du njuter av en magisk kväll i Barcelona. Om du planerar att hitta ett boende nära denna härliga ”blast from the past”, kolla då in våra olika LÄGENHETER I EIXAMPLE och våra LÄGENHETER I GRACIA.  

Adress: Passeig de Gracia 116, 08008, Barcelona
Pris: Fritt inträde efter att ha satt upp sig på Barcelona-Home’s gästlista
Öppettider: torsdag till lördag 20:00-03:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde om man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista DOBLE>  

VIP bordsreservation DOBLE> 

Boende Barcelona

View all

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-sv clubs-sv restaurants-sv-2

Boende Barcelona


Scroll To Top