Home / Kulturen / Äta och dricka / Mirabé Barcelona
Mirabé Barcelona

Mirabé Barcelona

Lokaliserad på slutet av Avenida Tribodabo, Mirablé är en restaurang med en helt otrolig panorama utsikt över Barcelonas stad från deras terrass men även från deras två våningar inomhus. För att ta dig dit kan du ta Tramvia Blau då du samtidigt får en trevlig åktur upp till Tibidabo Hill. Detta område av Barcelona kommer att ge dig en utsikt som du inte kan se någon annanstans i staden.

 

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Hitta ditt boende nu!

Denna traditionella restaurang erbjuder tapas, framförallt medelhavsspecialiteter samt ett stort urval av goda huvudrätter. Deras meny är skapad av kocken Joaquin Reig och deras meny består av en blandning av originella samt nytänkande rätter. Njut av en underbar måltid samtidigt som du lyssnar till toner av deras bra DJ:s. Kombinationen av den utsökta maten, den avslappnande musiken och den fantastiska personliga servicen kommer garanterat ge dig en härlig upplevelse.

Mirablé’s förmånliga plats samt deras moderna inredning gör denna plats till den perfekta platsen att fly från all trängsel och buller i staden. Inredningen är ljus och lyxig med stora fönster som försäkrar att det är ett stort ljusinsläpp under hela dagen samt att man skall kunna känna frihet genom att ha en utsikt som stäcker sig ända bort till havets horisont. Under kvällstid kan man se alla blinkande ljus från staden vilket i kombination med restaurangens trendiga besökare kommer att ge dig en unik upplevelse av Barcelona.

Efter att ha besökt Mirablé bör man gå vidare för att upptäcka Tibidabo Hill, där det finns många fler saker att utforska. Både barn och vuxna uppskattar denna charmiga nöjespark på toppen av berget. Nöjesparken byggdes 1889 och många av åkturerna kommer ursprungligen runt den tiden, vilket ger parken en egendomlig och originell känsla. Så förvänta er inga toppmoderna åkturer, men jag kan försäkra er om att utsikten och den vänliga atmosfären kommer att underhålla dig med all säkerhet.

Tibidabo park

Gratis gästlista Mirabé>  

VIP bordsreservation Mirabé> 

Med sin fantastiska panorama utsikt över Barcelona, erbjuder Mirabé den perfekta atmosfären för alla olika typer av tillställningar. Romantiska middagar, firanden av vänner, möten med kollegor, luncher och drinkar kan bli tusen gånger mer speciella här i jämförelse till en vanlig kväll ute på stan. Denna spektakulära plats är även tillgänglig som för att hålla i ett drömbröllop, privata fester eller olika företags evenemang. Har du någonsin funderat på hur fantastisk din fest skulle vara om du hade en panoramautsikt av Barcelona i bakgrunden?

Om du letar efter boende nära Mirabé, kolla då in våra moderna lägenheter i Sarria-Sant Gervasi.

Adress: Carrer Manuel Arnús, 2, 08035 Barcelona
Priser: Gratis efter att sätta upp sig på Barcelona Homes lista
Öppettider: måndag-fredag 18:00-03:00, lördag 12:30-03:00, söndag 12:30-03:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

Klädkod:

Tjejer: Tight och sexigt
Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Mirabé>  

VIP bordsreservation Mirabé> 

Letar du efter vart du ska bo i Barcelona, kolla då in Barcelona-Home’s lägenheter. Vi erbjuder olika boenden i samtliga distrikt i Barcelona till ett förmånligt pris.

Boende Barcelona

View all

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

ata-och-dricka om-barcelona restaurants-sv-2

Boende Barcelona


Scroll To Top