Home / Index / Bars / DOBLE
DOBLE

DOBLE

Ben je benieuwd hoe de club van de late jaren 1920’s eruitzagen in New York? Wij kunnen dit old school gevoel geven in Barcelona. DOBLE is een cocktail bar, club en een restaurant gelanceerd bij de Catalaanse chef Paco Perez in kelder van zijn beroemde gourmet restaurant L’Eggs. Het bevindt zich in een erg gemakkelijke en centrale plek – Passeig de Gracia.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

DOBLE is geïnspireerd door de privé clubs in New York en de sfeer bewijst dit met succes. Donker houten interieur, rode neon lichten, planken gevuld met oude boeken en decoraties geven een verfijnd gevoel. Kunst neemt een belangrijke plek in hier. Prachtige foto’s en sculpturen door artiesten zoals Yaya, J. Estivill Alvaro Soler, Luis Feo, E. Scala en Joan Alsina verschijnen regelmatig in de club.

 20141031_132537_leggs_ensalada_thai_con_helado_de_wasabi

GRATIS GASTENLIJST DOBLE>  

VIP TAFEL RESERVERINGEN DOBLE>

Elke week van Donderdag tot Zaterdag, fan 20:00 tot middernacht biedt de bar snacks genaamd “finger food” aan en selecties van het restaurant L’Eggs wat erboven is. Voor een drankje kan er gekozen worden uit exclusieve en zogenaamde evolutionaire cocktails waarvan genoten kan worden tot 03:00 uur. De barmedewerkers proberen met elke cocktail een unieke ervaring te maken. Ze hebben een aantal cocktails gemixt met tea: probeer Afrikaanse Chai met rooibos, kruiden en tamarinde of Umeshu thee wat bestaat uit jasmijn thee met Chinese pruimenlikeur, bosbes en Perrier. Voor de liebhebbers van klassiekers kunt u ook Mojito’s of Martini krijgen met een speciale touch en een zorgvuldig samengestelde lijst van wijnen en champagnes.

Een stijlvolle avond met verrassende cocktails en creatieve gerechten bij DOBLE aangevuld met geweldige muziek. U kunt ’s avonds genieten van de beste live muziek in de club met gitaar, saxofoon or pianogeluiden. Na het diner begint een band het diner met ritmes van Soul, Jazz, Blues en Swing. Diners met piano, saxofoon of gitaarsessies worden georganiseerd van Oktober tot Mei.

Kom naar DOBLE om te eten, te praten, te lachen, te dansen en om te luisteren naar goede muziek genietend van de magische nachten van Barcelona.

BARCELONA-HOME GASTENLIjST Onthoudt alstublieft dat de club het recht heeft om toegang te weigeren als u niet een de dress code of andere regels van de club voldoet.

✔ Dresscode? ♀ DAMES: Iets straks en sexy. ♂ HEREN: Overhemd & Schoenen (Geen sportschoenen of t-shirts)

GRATIS GASTENLIJST DOBLE>  

VIP TAFEL RESERVERINGEN DOBLE>

Accommodaties in Barcelona

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-nl clubs-nl-index restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven