Home / Nyheter / Rental Moto Barcelona
rental moto barcelona

Rental Moto Barcelona

Uthyrning Moto Barcelona är ett företag som erbjuder skoter uthyrning för turister och människor som kräver en transportlösning för att flytta genom staden. Med en flotta av Sym Symphony 125 S och Sym Symphony 50 S 4T skotrar som körs i perfekt skick, de erbjuder sina kunder möjligheten att ha tillgång till en hög kvalitet, låg kostnad service.

Untitled-5

Book now!

På grund av dess demografi, har staden så många bilar som pendling är extremt svårt vid rusningstid. Å andra sidan, även om det finns en bra kollektivtrafik, i några säsonger såsom personal sommar- mängden av turister och lokalbefolkningen gör upplevelsen av att använda tunnelbanan, tåg eller bussar en legit odyssé. På grund av detta, är Barcelona en perfekt stad för att köra skoter.

För närvarande är stadens gatuplanering lämplig för denna typ av transport, vilket gör att de som väljer denna lösning för att gå genom staden på ett snabbt och mångsidigt sätt. Och om inte det vore nog, har Barcelona flera parkeringsplatser, vilket gör möjligheten att rida en skoter, en verklig och billig lösning jämfört med att hyra en bil och gå igenom den tröttsamma efter en parkeringsplats centrum och priset för en sådan tjänst. Inte förgäves Barcelona är staden med de flesta skotrar i Europa.

På grund av detta, hyra en skoter i Barcelona är det bästa transportalternativ för dem som besöker ciudad Condal, vilket ger dem möjlighet att njuta av varje hörn av staden med absolut frihet. Genom att hyra en skoter, kommer de att ha en chans att optimera tiden och besöka var och en av de viktigaste platserna i Barcelona utan bekymmer, och att de inte kommer att behöva tänka på transport eller parkering, så att de kan njuta av sina erfarenheter med absolut komfort.

Priset på uthyrning av en skoter med Rental Moto Barcelona är avslutad och utan oväntade överraskningar. Den innehåller en hjälm, lås, en trunk låda, vägassistans och grundläggande försäkring som täcker skador på tredje part. Det är därför det är det bästa alternativet för att hyra en skoter.

Om det inte var nog, är platsen för sina kontor oslagbar: bara några meter från centralstationen Sants, huvudterminalen i staden. En perfekt plats för börjar varje resa.

Vad krävs för att hyra ut?

Att hyra en skoter i Rental Moto Barcelona är ganska enkel. Det första du måste ha i åtanke är att cyklisterna måste ha tidigare erfarenhet ridning motorcyklar eller mopeder. På andra plats, krävs det ett körkort gäller i Spanien; AM eller bil licensavtal med minst tre års utfärdas för att hyra en 50cc skoter; eller A1, A eller bil licensavtal med minst tre års utfärdas för 125cc. Det kommer också att bli nödvändigt att visa ett ID (pass eller DNI) och ett kreditkort för att betala för den säkerhet som krävs för uthyrningen.

Kontakt:

Boende i Barcelona

Visa Alla

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

nyheter om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top