Wet Bar

Wet Bar

Om du bor på lyxiga W Hotell i Barcelona måste du absolut göra ett besök på Wet Bar som man finner belägen längst med havskanten av hotellets utomhusområde. Detta ställe är vanligtvis enbart reserverat för hotellets gäster (förutom under de kända Wet Deck festerna på söndags eftermiddagar under sommar månaderna). Det kan därför vara värt att checka in på hotellet även om det bara är för en natt för att på så sätt få möjligheten att besöka denna fantastiska fest. Wet Bar är helt enkelt en underbar fest och är helt klart värt priset. Lokaliserat i det vackra området BARCELONETA, där du även har vacker utsikt över havet.

 

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Poolen och terrassen vid Wet Bar gör varje soldränkt dag ännu mer speciell, då detta inte är en helt vanlig bar. Under heta sommar dagar har du chansen att njuta av din favorit drink och även ta ett uppfriskande dopp i det blå kristallklara vattnet i poolen. Man kan även ta sig en avkopplande vilostund samtidigt som man har en fantastisk utsikt över medelhavet eller varför inte se en fotbollsmatch med havet i bakgrunden medan du ligger och sträcker ut dig på en bekväm solstol.  Låter det för bra för att vara sant? På Wet Bar är allt tillgängligt!

För att få Wet Bar’s fulla upplevelse, unna dig allt det kulinariska som platsen har att erbjuda. Skäm bort dig i valet avlättare rätter, snacks eller smutta på en fräsch, tropiskt influerad drink precis vid poolen

2014-06-08-Wet-deck-Blue-Marlin-Ibiza-Dosem--_-84

Gratis gästlista Wet Bar>  

VIP bordsreservation Wet Bar>

För en ännu mer exklusiv erfarenhet är det möjligt att hyra an cabana, det finns mindre varianter som har en kapacitet för 6 personer där en TV och minibar ingår och kostar 250 euro för en dag. Det finns även större varianter med en kapacitet för 12 personer, vilket inkluderar en TV, bar och jacuzzi och går att hyra för 500 euro per dag. Som du säkert kan tänka dig gör även dessa cabanas Wet Bar det perfekta stället där du även kan ha en egen privat fest.

Medan solen går ner höjs musiken mer och mer och solstolarna försvinner för att göra rum till ljus. Lokala och internationella DJ:s spelar härliga toner på terrassen vilket bjuder in gästerna till en fantastisk rolig kväll och fest. Wet Bar är den perfekta platsen för en urban utomhus fest där du kommer att uppleva den bästa house musiken och bli en del av en unik och livfull atmosfär.

Adress: Placa de la Rosa dels Vents 1, Final Passeig de Joan de Borbo, 08039, Barcelona

Pris: Fritt inträde efter att ha satt upp sig på Barcelona-Home’s gästlista

Öppettider: April: dagligen 10:00-18:00, Maj: dagligen 10:00- 21:00. Juni söndag-torsdag 10:00-02:00// fredag-lördag 10:00-15:00. Juli och augusti: dagligen 10:00- 03:00. September söndag- torsdag 10:00-02:00// fredag- lördag 10:00-03:00. Oktober: söndag-torsdag 10:00- 21:00 // fredag-lördag 10:00- 22:00.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde om man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod? ♀ Tjejer: Tight och sexigt ♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Wet Bar>  

VIP bordsreservation Wet Bar>  

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-sv clubs-sv om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top