Home / Fritid / City Hall Barcelona
City Hall party

City Hall Barcelona

City Hall Barcelona finner man i en gammal byggnad från början av 1800-talet som ursprungligen var Barcelona Teater, en av stadens äldsta teatrar. City Hall Barcelona har varit under flera månader varit under ombyggnad för att ge klubben en mer modern och sofistikerad känsla utan att förlora dess grund med vackra original detaljer. Klubben har på ett lyckat sätt bibehållit den ursprungliga scenen som lyses upp av klassiska ljuslampor, den har även ett underhållningsområde , sammets ridå och det ursprungliga riggsystemet samt dess dekorationer.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Förutom diverse strukturreformer har särskild uppmärksamhet även ägnats åt att säkerställa den tekniska utrustningen för att rummet skall vara och framstå som hög kvalitet. Ljudsystemet består av en första klassig digital mixer 48 channels, 14 stycken ”mobile light”, ett otroligt mikrofon system och mycket mer, och allt detta för att göra City Hall till ett riktmärke inom Barcelonas musikaliska arenor.

Gratis gästlista City Hall

VIP bordsreservation City Hall

Det centrala läget av City Hall är i hjärtat av centrum, nämligen på Placa Catalunya vilket även gör denna klubb till en av de mer populära nattklubbarna i Barcelona. Det är alltid enkelt att ta sig till City Hall genom Barcelonas fantastiska tunnelbanesystem vilket ger en chansen att ta sig från en del av staden till en annan under en kort tid.

City Hall erbjuder fantastiska fester under fredagar och lördagar, vilket består till mestadels av elektronisk musik som kommer att vilja få dig till att dansa hela natten lång till de härliga tonerna. Klubben har även en fantastisk utomhusterrass som man kan njuta av under de varma sommarnätterna. Använd klubbens hemsida för att hålla dig uppdaterad om de olika event som kommer att hållas på klubben för att på så sätt få en större inblick när det är en passande kväll att besöka.

Ifall du letar efter ett boende under tiden du är i Barcelona, gå då in på Barcelona-Home och kolla in några av våra fantastiska erbjudanden.

Adress: Rambla de Catalunya 2-4 08007 Barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: 00:00-06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista City Hall

VIP bordsreservation City Hall 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter clubs-sv party-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top