Hjem / Om Barcelona / W Hotell – Mer enn bare et hotell!
View of the W hotel

W Hotell – Mer enn bare et hotell!

W Hotell, også kjent som hotellhvalen av de lokale på grunn av formen den har som et skip, er et ”must-see” i Barcelona. Dette hotellet har mye mer å tilby enn bare et sted å bo, men er heller en ekte opplevelse av hva det betyr å kose seg i en kontekst som er perfekt balansert mellom de trendy, sexy og luxuriøse.

hotel

W Hotell har 473 rom og suiter, hvert og ett designet og dekorert i moderne stil. Du kan bo på W med all luksusen du bare kan tenke deg. En av de viktigste tingene å vite er at W Hotel er ett av de mest luksuriøse og komfortable hotellene i Barcelona.

W Hotel Barcelona

Du kan velge mellom fire romtyper som rangerer fra ”koselig rom” til ”fantastisk rom” som starter på 230 € per natt. Du kan også velge fra seks typer av suiter som starter med en ”studio suite” til den ”ekstreme wow suiten” som starter på 346,50 € per natt. Selv om du velger å LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA, kan du nyte de mange tingene å gjære og festene som blir arrangert på W. Den beste utsikten kan du nyte fra en av Barcelonas mest trendy rooftop barer / klubber som heter ECLIPSE. Plassert i 26. Etasje, kan du mingle med noen av de fineste i Barcelona, og samtidig bli dullet med fra topp til tå ved Ws egne spa-behandlinger, for å for å forsikre deg om at du er avslappet og uthvilt til å få mest mulig ut av ditt opphold. Du kan også nyte solen ved WET POOL, på de vakre tre-terrassene eller fra Sol Terrassen som har en endeløs utsikt over havet og stranden. Dersom du foretrekker å ha føttene i sanden kan du gå til en av Wow Cabanas eller til og med nyte et deilig måltid på Salt, som er strandrestauranten. Da det ligger ved enden av stranden Barceloneta, har det direkte adgang til stranden, hvor det er færre turister som tar veien helt ut hit.

View from the W Hotel

You can enjoy one of the many events happening here through out the year such as the Wet Deck series every sunday night that brings the socialite’s of Barcelona together to dance to good music in an original yet stunning and elegant setting. On tuesday you have the infamous “Beauties Night” at the Eclipse bringing the elite of the Barcelona night life. If you chose to rent an apartment in Barceloneta, the W will be a fun place to go enjoy a great night out, a nice meal at one of its exclusive restaurants or a hot day by the beach. Either way good time are sure to ensue!

Du kan nyte ett av de mange arrangementene som skjer her gjennom hele året som serien av Wet Deck hver søndag kveld, som bringer sosialeliten av Barcelona sammen for å danse til god musikk i en original, men oppsiktsvekkende og elegant setting. På tirsdager har man den berømte ”Beauties Night” på Eclipse, og bringer eliten av Barcelonas UTELIV. Dersom du velger å LEIE EN LEILIGHET I BARCELONA, vil W være et flott sted å nyte en kveld ute, et fint måltid i en av de eksklusive restaurantene eller en varm dag på stranden. Uansett, noe fint vil garantert følge!

Overnatting Barcelona

VIS FLERE LEILIGHETER

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-nb overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen