Hjem / Om Barcelona / Studentleiligheter i Barcelona
casa per studenti a barcellona

Studentleiligheter i Barcelona

I motsetning til mange andre feriedestinasjoner, Barcelona gjør det lett for studenter og unge som reiser utenlands å finne OVERNATTING. Å finne ordentlig studentbolig i Barcelona kan være enten veldig enkelt eller veldig vanskelig, avhengig av hvordan du leter etter et nytt tak over hodet. Uten aldersbegrensninger eller dyre depositum, kan unge reisende ta fordel av forskjellige typer overnatting gjennom byen. Leiligheter, hotell og hostel eksisterer i overflod, og hva det nå er som passer dine behov så kan det allerede være ledig.

Hver ”BARRIO” eller nabolag i Barcelona har hundrevis av STEDER Å OVERNATTE, og med hjemmesider som BARCELONA-HOME.COM, har det aldri vært enklere å gjøre reservasjoner. Ved å skrive inn dine reisedatoer, din ønskelige pris-rangering og typen leilighet du ønsker å leie, så tar BARCELONA-HOME seg av resten. Du vil motta en liste over ledige leiligheter, i forskjellige nabolag i byen, og hver og en med sine fordeler og ulemper. Det er opp til deg å bestemme hva som passer dine behov og ønsker, bekrefte leiekontrakten.

student flats

ROMSLIG ENKELTROM, SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Fra 415€ / måned

Spacious single room, Sagrada Familia, Barcelona

buttoms norwegian

Finn din overnatting nå!

Krav

Uansett om du ønsker en LUKSERIØS LEILIGHET, en enkel loftsleilighet eller en seng i et hotell eller hostell, så har Barcelona stedet for deg. Med riktig bosted, kan du nyte alt denne fantastiske byen har å by på til det fulle, uten å måtte bekymre deg for kanselleringer, unøyaktig informasjon og ekstra avgifter. Ved å bruke en agent er det garantert at du vil få det du spør om, og i neste omgang det du betaler for, og som vil forsikre deg at du blir fornøyd. Et komfortabelt, og praktisk STEDER Å BO er det første steget i planleggingen av en ideell ferie, og med Barcelona-Home er det steget enkelt.

KOSELIG ENKELTROM NÆR PARC DE MONTJUÏC, BARCELONA

Fra 320€ / måned

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

buttoms norwegian

Leiligheter Barcelona

Map

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-nb overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen