Home / Barcelonassa / Sarrian Kaupunginosa Barcelonassa
Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarrian Kaupunginosa Barcelonassa

Sarria on osa Sarrià Sant-Gervasin aluetta ja yksi Barcelonan vauraimmista asuinalueista. Siellä on vapautunut ja rauhallinen tunnelma sekä paljon aukioita, kauniita vanhoja rakennuksia ja perinteisiä kauppoja.

Sarria oli yksi viimeisimmistä Barcelonan kaupunkiin liittyneistä kylistä eikä se ole menettänyt kylämäistä tunnelmaansa vielä tänäkään päivänä. Alueella on paljon 1800-luvulta peräisin olevia kauppoja, joista löytyy perinteistä arkkitehtuuria yhdistettynä modernisteihin luomuksiin antaen sille ainutlaatuista luonnetta verrattuna muihin kaupunginosiin.

Löydä majoituspaikkasi nyt!

Löydä majoituksesi nyt!

Sarrian Kaupunginosa Barcelonassa

Sarrian alue on loistava ruoanystäville. Siellä järjestettävillä markkinoilla on paljon sen alkuperäisiä piirteitä ja viehättävä tunnelma, kun paikalliset tulevat vaihtamaan kuulumisia ja tekemään viikoittaiset ruokaostokset. Plaça de Sarrià aukiolla on myös paljon leipomoita, joista yksi parhaista on Foix patisserie. Tämä aukio on tunnettu tiistaiaamuisin järjestettävistä antiikki- ja käsityömarkkinoista, sunnuntaiaamujen sardana-tansseista ja joulumarkkinoista. Carrer Major de Sarrià -kadulla on myös suklaatehdas, joka houkuttelee uskomattomilla herkuilla. Sarrian kaduilla ei tosiaan pääse nälkä yllättämään!

Sarrià-Sant Gervasin alueella olevia muita nähtävyyksiä ovat huvipuistollinen Tibidabo vuori sekä hauska ja interaktiivinen tiedemuseo CosmoCaixa. Sarrian kaupunginosa Barcelonassa tarjoaa miellyttävän tauon kaupungin hälinästä, sillä se tuntuu kuin saapuisi perinteiseen katalonialaiseen kylään kuitenkaan poistumatta kaupungista.

Julkinen Liikenne Sarriaan

FGC metro: L6 (metroasema Sarrià, päätepysäkki Reina Elisenda)


Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kaupunginosat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top