Home / Over Barcelona / Buurten / Sarriá Barcelona
Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarriá Barcelona

Sarriá is een deel van Sarrià Sant-Gervasi district en is een van de meest welvarende wijk in Barcelona. Het heeft een relaxed en rustgevend sfeer met open ruimtes, veel prachtige gebouwen en traditionele winkels.

Vind nu uw accommodatie!

Sarriá was een van de laatste dorpen die deel uitmaakte van de stad Barcelona en het heeft zijn authentieke uitstraling behouden. Er zijn veel winkels, die nog afstammen van de 19e eeuw, u vind daar tradationele architectuur gepaard met moderne eigentijdse creaties wat natuurlijk bijzonder opvalt in vergelijking met de rest van de stad.

Dit deel van de stad is geweldig voor eten liefhebbers, het markt is voornamelijk nog in de oude en originele staat met een charmerend sfeer waar de lokalen verzamelen om lekker te inkopen en gezellig te kletsen. Er zijn ook veel banketbakkerijen een van de bekendste genaamd;Foix patisserie in Plaça de Sarrià. Het plein in Sarriá staat bekend om haar antiek en ambachtsmarkt op dinsdags ochtend, de dans op zondagochtend genaamd Sardana en niet te vergeten de kerstmarkten. Er is ook de Chocolade Fabriek aan de Carrer Major de Sarrià die u verleidt met allerlei heerlijke lekkernijen. Je zal in ieder geval niet met een lege maag rondlopen als u in Sarriá!

In de buurt van Sarrià-Sant Gervasi bevinden zich andere bezienswaardigheden zoals de pretpark op de Tibidabo berg en of de zeer grappige en interactieve museum genaamd CosmoCaixa. Sarriá Barcelona biedt u een rustgevend tussen-uitje van de drukte in de binnenstad, het voelt als een Catalaanse dorp zonder dat je daarvoor de stad hoeft te verlaten.

Vervoer naar Sarriá

FGC: L6 (metro station Sarrià, Reina Elisenda)

 

Accommodaties Barcelona

View all

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven