Home / Hakemistosta / Poble Espanyol: Koko Espanja Yhdessä Kylässä
Poble Espanyol Barcelona Spain

Poble Espanyol: Koko Espanja Yhdessä Kylässä

Missä voi tutustua koko Espanjaan vierailemalla vain yhdessä kylässä? Hurmaavassa Poble Espanyolissa! Tämä yhdellä Barcelonan tunnusomaisimmalla alueella, Montjuïcin suihkulähteen lähellä sijaitseva ulkoilmamuseo tarjoaa pakopaikan kaupungin vilinästä kuvankauniin kylän rauhaan ilman, että tarvitsee poistua kaupungista.

Poble Espanyol kylä rakennettiin vuonna 1929 maailmannäyttelyä varten tarkoituksena ylistää espanjalaista arkkitehtuuria ja tuoda yhteen erilaisia arkkitehtuurisia tyylejä ympäri Espanjaa yhdistämällä ne kaikki yhdessä kylässä. Ideaa oli erityisesti edistämässä katalonialainen arkkitehti Josep Puig i Cadafalch. Vaikka alkuperäisenä tarkoituksena kylää piti pitää auki vain 6 kuukauden ajan, on se valtavan suosionsa vuoksi pysynyt avoinna siitä lähtien. Kylässä voi kokea Espanjan Andalusiasta Baleaarien kautta aina Baskimaahan asti. Kylän 177 katua, aukiot ja rakennukset ovat kopioita, toiset niistä tarkkoja jäljennöksiä, kun taas toiset jäljittelevät tiettyä arkkitehtuurista tyyliä.

Löydä majoituspaikkasi nyt!

Kylässä on paljon nähtävää ja tehtävää. Sieltä nimittäin löytyy niin artesaanikauppoja, työpajoja, baareja, ravintoloita, nykytaiteen museo, veistospuutarha, kulinaristien työpaja kuin Flamenco esityksiä. Artesaanikauppoja ja erilaisia työpajoja on yhteensä noin 40, ja ne liittyvät esimerkiksi lasitöiden tekemiseen, koruihin, keramiikkaan, kirjontaan ja herkkuihin. Kesäkuukausina kylässä järjestetään usein erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Daurel säätiön nykytaiteen museossa on esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä ja veistospuutarhassa kävellessä voi ihailla 27 nykyaikaista patsasta. Kylästä on myös upeat maisemat Barcelonan kaupunkiin.

Koska kylässä on tarjolla niin paljon erilaisia aktiviteetteja ja nähtävää, ei ole ihme, jos siellä viettää jopa kokonaisen päivän!

Aukioloajat:

Maanantai: 9:00 – 20:00

Tiistaista torstaihin: 9:00 – 24:00

Perjantai: 9:00 – 3:00

Lauantai: 9:00 – 4:00

Sisäänpääsymaksu:

Aikuiset: 11 €

Lapset (alle 12): 6.25 €

Opiskelijat ja yli 65-vuotiaat: 7.40 €

Ilmainen sisäänpääsy alle 4-vuotiaille lapsille

Kuinka Poble Espanyol Kylään Pääsee:

Osoite: Av Francesc Ferrer i Guardia, 13 08038 Barcelona, Espanja.

Metro: L1, L3 (Espanya), asemalta on 10 minuutin kävely, tai voi ottaa bussin 13 tai 50 Placa Epanyalta.

Lisäinformaatiota Internet-sivuilta.


Näytä suurempi kartta

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hakemisto kulttuuri museot aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top