Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarria

Sarria är en del av Sarrià Sant-Gervasi distrikten och är en av de mest välmående områdena i Barcelona. Den har en avslappnad och lugn atmosfär med öppna ytor, massor av vackra gamla byggnader och traditionella butiker.

 

Sarria var en av de sista byarna att bli en del av staden Barcelona och det har inte förlorat känslan kring en gammal by för det än idag. Det finns många butiker som går tillbaka till 1900- talet, där kan du hitta traditionell arkitektur blandat med modernistiska skapelser vilket ger det en unik karaktär i jämförelse med resten av staden.

Hitta ditt boende nu !

Inom området Sarrià-Sant Gervasi erbjuds andra sevärdheter som till exempel parken upp i berget Tibidabo, eller det extremt roliga och intressanta vetenskapsmuseum  CosmoCaixa. Sarria Barcelona erbjuder en lugn paus från centrum, du kommer uppleva att det känns som att du befinner dig i en traditionell katalansk by utan att behöva lämna staden.

Transport till Sarria 

FGC: L6 ( Station: Sarrià, Reina Elisenda)

 


Visa Större Karta

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kvarter om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top