Home / Verblijf / Hostels in Barcelona
Hostels in Barcelona

Hostels in Barcelona

Als je op zoek bent naar goedkope accommodatie in Barcelona, voor jezelf of met vrienden, dan is een hostel een goede optie. Hostels in Barcelona zijn sowieso goedkoop en in overvloed aanwezig in de stad. Het is beter om eerst voor jezelf de goede en minder goede aspecten van een verblijf in een hostel op een rijtje te zetten.

Vind nu uw accommodatie!

Pluspunten

Het overduidelijke pluspunt van hostels is dat ze supergoedkoop kunnen zijn. Daarnaast kunnen hostels een overvloed van faciliteiten en extra’s zoals gratis ontbijt, beddengoed, handdoeken, en toegang tot internet aanbieden. Een hostel kan daarnaast ook een goede en erg makkelijke weg zijn om mensen te leren kennen die dezelfde liefde en passie voor reizen delen. Veel hostels organiseren tegenwoordig een variatie aan evenementen zoals salsa dansen, kroegentochten, en dagtripjes naar belangrijke bezienswaardigheden. Dit helpt je om  de stad Barcelona te leren kennen, en tegelijkertijd ook plezier te beleven en nieuwe vrienden te maken.

Goedkope kamer te huur Barcelona

Vanaf 337€ / MAAND

p18hso1s5k1b8ud161rf81rp3q485 p18i75930i9di1q471ng9a4v1ep75

Nederlands

Mindere aspecten

Verwacht niet veel privacy in een hostel. Dat gezegd hebbende, voor diegenen die een beetje meer privacy wensen (maar nog wel redelijk zijn), zijn er hostels die een – of tweepersoons kamers aanbieden.  Deze kamers kosten wel een beetje meer dan een slaapzaal. Als je in een slaapzaal verblijft kan het erg lawaaierig worden. Hierdoor kan het zijn dat je niet echt een goede nachtrust hebt door de vele mensen die komen en gaan. Echter, de meeste hostels verzoeken hun gasten vriendelijk om rekening te houden met andere gasten en het geluid minimaal te houden in de nacht. Ik zou je echt aanraden om oordopjes mee te nemen, voor het geval dat. Zodra je hebt besloten om in een hostel te verblijven, houdt dan rekening met het volgende:

– Wil ik mijn eigen maaltijden koken en heb ik dus een keuken nodig?

– Is er internet aanwezig? Zijn beddengoed en handdoeken inbegrepen? Zijn er kluisjes aanwezig? (Vergeet niet een hangslot mee te nemen voor het slot, zodat je er zeker van bent dat je spullen veilig zijn)

– Hostels kunnen heel goedkoop en perfect zijn om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Onthoudt van tevoren te checken welke faciliteiten er aangeboden worden, zodat je het beste van je reis naar Barcelona kunt maken!

Voor meer informatie over de verschillende wijken in Barcelona, bekijk dan het centrum van Barcelona.

Knusse eenpersoonskamer vlakbij Montjuïc Park, Barcelona

Vanaf 320€ / MAAND

p17nkst6smrqpqnr7af1q6h1kg2n p17pvmos4hsjc1d1d18jdm1f10s54 p17pvmsnbubl1cov1n691ksl102o4

Nederlands

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

map arc de triomf

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven