Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Skating i Barcelona
Rollerskating along the beach

Skating i Barcelona

Barcelona er ikke så kendt for sin sport, som for deres kunst og arkitektur, så du vil blive overrasket over de mange sportslige aktiviteter. Hvis du gerne vil prøve noget anderledes i mens du nyder din ferie, hvorfor så ikke  prøve skating i Barcelona? Det er en meget sjov aktivitet, som også giver god motion i mens man udforsker byen. Man kan se den store popularitet inden for skating over hele Barcelona. Specielt ved Arc de Triomf er der mange grupper som viser deres fantastiske færdigheder på deres skateboards.

Find overnatning nu!

Skate klubber:

‘Fredag aften skating’ er et koncept som har bredt sig fra Amerika til mange byer i Europa, inklusiv Barcelona. Konceptet startede i 2003 da skater klubben i Barcelona organiserede Fredag aften skating, hvor alle kan deltage, så længe de har de grundlæggende færdigheder. Hvis du ikke føler dig sikker nok endnu, kan man tage undervisningstimer hver tirsdag. Dette er også en god måde at møde nye mennesker på, samtidig med at man møder nye mennesker – gratis!

Man kan finde mere information på deres hjemmeside.

Skøjteløb:

Skøjteløb er sjovt om vinteren, og også når man ønsker at køle ned om sommeren. Der er to indedørs skøjtebaner i Barcelona – FC Barcelona tæt på FC Barcelona’s fodbold stadion og Skating Barcelona på Flor 168.

Over vinter perioden bliver der sat en skøjtebane op ved Plaza Catalunya og der er ingen bedre måde at fange juleånden, end ved at skøjte i den fantastiske atmosfære.

Hvis du ønsker en god og hyggelig lejlighed at komme hjem til efter en lang dag med skating i Barcelona, så besøg Barcelona-home

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da leisure-da service-i-barcelona-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top