Home / Om Barcelona / Cykeltur i Barcelona
Feature

Cykeltur i Barcelona

En cykeltur i Barcelona er en sjov måde at opleve byen på. Man vil hurtigt se at byen er meget cykel venlig. I 2007 lancerede BarcelonaBicing‘ som tilbyder beboerne cykel abonnementer til forskellige stationer rundt om i byen. Selvom det ikke er muligt for turister, kan man stadig finde mange andre steder hvor man kan leje cykler eller tage en cykeltur i Barcelona.

Det er meget let at udforske og se alle hovedattraktionerne i byen når man er på cykel. At cykle er en god måde at opleve de forskellige områder i byen, uanset om det er ved stranden, gennem Arc de Triumf eller i El Born og det Gotiske kvarter.

Find overnatning nu!

Når man tager en cykeltur i Barcelona, er der mange muligheder for at forskellige cykelruter. Det er ofte muligt at booke turen på forhånd, for at sikre der er plads. Her er nogle ture som er blevet anbefalet:

Steel Donkey Bike Tours

Her tilbydes der cykelturer med stor varighed, hvor man helst ikke cykler på den samme vej mere end en gang. Dette er en sjov tur og måde at opleve byen på. Det koster 35€ for grupper på højst 8 personer.

Green Bikes Barcelona

Denne virksomhed har en miljøvenlig etos og tilbyder turer med og uden guide. En standard ture med guide varer ca. 3,5 timer, hvor medarbejderne både taler; engelsk, fransk og italiensk. Denne tur giver stor værdi for penge og koster kun 20€.

Good Barcelona

Disse ture varer i 2 timer, og har en sjov og afslappet holdning til en cykeltur i Barcelona. De stopper altid undervejs for en øl eller tapas på vejen, som gør det sjovt for alle – dette er også en god måde at møde nye mennesker på.

Hvis du leder efter en behagelig lejlighed at komme til hjem til efter en cykeltur i Barcelona, så besøg: Barcelona-Home. 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top