Home / Hvad er nyt / Ajo Bike i Barcelona
ajo-bike-rental-in-Barcelona

Ajo Bike i Barcelona

Transport under ens ferie, kan være en smule svært hvis man ikke kender byen. Man kan også bruge unødvendig tid på at gå, eller blive forvirret over metrosystemet. Med en cykel kan man opleve byen, samtidig med man transporterer sig selv. En god ide er at opdage nye dele af byen man måske ikke ville have set, hvis man ikke havde en cykel. Det er meget sikkert, og man udforsker Barcelona på en anden måde med Ajo Bike i Barcelona.

Picture Credits from. https://www.epicebike.com/

Find overnatning nu!

Ajo Bike er en budget cykelbutik som ligger i El Raval på Roig 5, meget tæt på hjørnet ved det travle hospital, et minut fra Rambla del Raval. De lejer både nye og brugte cykler i forskellige størrelser, farver, modeller og mærker. Med forskellige cykler er vi sikre på at du finder en cykel, der passer til dine behov. Cyklerne er ikke mærket med butikkens logo, så man vil ikke blive set som en turist når man cykler rundt. De tilbyder hjelme og studenter rabat på 10%.

Rabat til kunder fra Barcelona-home

På nuværende tidspunkt har vi et samarbejde med Ajo Bike  i Barcelona, hvor de tilbyder 10 gratis cykler om dagen, til Barcelona-home’s gæster.

Private cykelture

Idéen ved deres private cykelture er at præsentere Barcelona, fra et personligt perspektiv med en lokal guide. Hvor deres kombineres seværdigheder med skjulte hjørner i byen. Dette kunne eksempelvis være: lokale barer, madmarkedet, grafitti, offentlig kunst osv. Turen er et miks af kunst, historie og legender.  Som vil lære dig om byens venlige atmosfære.

Alle turene er private, hvilket betyder at ingen forventer at dig og dine venner vil komme. Turen er fleksible, såvel som antallet af medlemmer. Idéen er at tilpasse turen efter interesser i gruppen. Turen er fire timer land, og tilbydes lørdag og søndag.

Pris: 35 euro per person (minimum 2 mennesker).

Cykler, låse og hjelme er inkluderet i prisen: Mad og drikke under turen er ikke inkluderet i prisen.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

hvad-er-nyt sports-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top