Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Skating i Barcelona
Rollerskating along the beach

Skating i Barcelona

Barcelona kanske inte är lika känt för sin sport som för sin arkitektur, men det erbjuds faktiskt överraskande mycket sport här. Om du vill prova på något annorlunda under din vistelse i Barcelona, varför inte prova skating i Barcelona? Det är en väldigt rolig aktivitet och jättebra träning samtidigt som du upptäcker staden. Den utbredda populariteten för skating är svår att missa i staden, särskilt längs Arc de Triomf där det är extremt populärt och du kan se grupper som stylar med sina otroliga skating-färdigheter.

Hitta ditt boende nu!

Skating-klubb:

‘Friday night skate’ är ett koncept som har spridit sig ändå från America till många städer i Europa med Barcelona inkluderat. Barcelonas Skating-klubb, grundad 2003, organiserar en Friday night skate dit vem som helst kan komma och delta, så länge man har grundläggande färdigheter i sporten. Om man inte känner sig självsäker nog för att delta på fredagskvällar så erbjuder de även lektioner varje tisdag. Det kan visa sig vara ett perfekt sätt att träffa folk samtidigt som man upptäcker Barcelona stad – och allting gratis!

Mer information och evenemangskalender hittar du på deras hemsida.

Skridskoåkning:

Skridskoåkning är jättekul på vintern och även om du vill svalka dig under de varmaste sommarmånaderna. Det finns 2 inomhusskridskobanor i Barcelona – FC Barcelona nära FC Barcelonas fotbollsarena och Skating Barcelona, Roger de Flor 168.

Under jultider sätts en utomhusskridskobana upp på Plaza Catalunya och det finns inget bättre sätt att komma i julstämning än att åka skridskor i denna otroliga omgivning och atmosfär.

Om du vill ha en bra och mysig lägenhet att komma hem till efter en lång dag på skridskor i Barcelona, besök Barcelona Home.

 

Boende i Barcelona

Visa alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv fritidsaktiviteter sport-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top