Home / Index / Activiteiten / Skaten in Barcelona
Rollerskating along the beach

Skaten in Barcelona

Barcelona mag dan wel bekend staan om haar kunst en architectuur, maar het zal een grote verrassing zijn als je uitvindt hoeveel sport er hier aangeboden wordt. Als je eens iets anders wilt proberen tijdens je verblijf in Barcelona, waarom niet skaten? Het is een erg leuke activiteit en een goede training terwijl je de stad aan het ontdekken bent. Je kunt zien dat skaten super populair is overal in de stad, vooral bij de Arc de Triomf, waar het erg populair is om te skaten en je kunt er groepen skaters hun indrukwekkende moves zien uitoefenen.

Vind nu uw accommodatie!

Skating club:

 

”Friday Night Skate” is een concept dat zich verspreid heeft vanaf Amerika naar vele steden in Europa, inclusief Barcelona. Opgericht in 2003, organiseert de Skating Club in Barcelona vrijdags de Friday Night Skate waar iedereen aan mee kan doen zolang je maar de basisvaardigheden onder de knie hebt. Als je je nog niet zeker genoeg voelt om mee te doen op de vrijdagavonden, kun je lessen nemen op de dinsdagen. Dit kan een perfecte manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens je verblijf in Barcelona. – En dat allemaal gratis!

Je kunt ook meer informatie over de eerstvolgende bijeenkomst vinden op deze website.

Schaatsen

Schaatsen is geweldig om te doen in te winter, of wanneer je even wilt afkoelen van de zomerhitte. Er zijn twee indoor schaatsbanen in Barcelona – FC Barcelona vlakbij het FC Barcelona stadium en Skating Barcelona, Roger de Flor 168.

Tijdens Kerstmis is er een outdoor schaatsbaan bij Plaza Catalunya en er is geen betere manier om in de kerststemming te komen dan schaatsen in deze ongelooflijke omgeving en gezellige sfeer.

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index index sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven