Home / Fritid / Sport / Ridning i Barcelona
Horse riding in Barcelona Spain on the beachh

Ridning i Barcelona

Selvom man måske ikke forventer det, har Barcelona en rideskole, så man kan prøve ridning i Barcelona i  det smukke catalanske landskab. Dette kan være en fantastisk aktivitet for hele familien, samt en anderledes måde at opleve stedet på. Uanset om du er nybegynder eller trænet, er der ture for alle.

Find overnatning nu !

Her er nogle forslag til gode rideskoler du kan prøve:

Poni Club Catalunya:

Denne skole er for begyndere og avanceret riddere. Det er kun 10 min. væk fra byens centrum. Det koster ca. 20€ i timen, og man kan ride i 3-4 timer i de smukke omgivelser.

Catalonia Trails:

Catalonia Trails tilbyder weekend eller uge ture til forskellige beliggenheder i den nordlige del af Barcelona, langs Costa Brava. Man kan få chancen for at ride i forskellige lokationer som: Pyrenees lang stranden og gennem det catalanske landskab.

Living It:

Hvis du ikke har lang tid i Barcelona tilbyder Living It  ture om morgenen. Fra 74€ bliver man hentet fra byens centrum og derefter tager man til rideskolen tæt på Tibidabo i Collserola parken. Selvom man ikke er langt fra byens centrum, befinder man sig stadig i et roligt område, som giver en god pause fra den ellers travle by, Barcelona.

Ridning i Barcelona er en god aktivitet for hele familien i mens man er i Barcelona. Det kan være en god afveksling fra de mange turister, og en god mulighed for at opleve det catalanske landskab.

Hvis du mangler et sted at overnatte og slappe af, efter en dag med ridning i Barcelona, så undersøg hvor du skal bo.

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top