Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Billige værelser i Barcelona
Cheap rooms in Barcelona

Billige værelser i Barcelona

Barcelona er bestemt ikke en dyr by. Rent faktisk er byen kendt for at være en budgetvenlig destination, hvor både turister og internationale studerende kan finde overnatning til en overkommelig pris. Der er forskellige muligheder for BILLIG OVERNATNING: billige hoteller, hostels og selvfølgelig billige værelser i Barcelona. Et værelse i en DELELEJLIGHED er den bedste løsning, hvis du vil spare på udgifterne, have det sjovt og blive en del af en ”international familie”. Her på siden kan du tage et kig på nogle gode, billige værelser.

SE ALLE BILLIGE VÆRELSER NÆR MONTJUÏC

apartment

Find overnatning nu!

ENKELTVÆRELSE I LEJLIGHED MED ALTAN NÆR MONTJUÏC

Fra 340€/måned

Single room in terraced apartment near Montjuïc

Hvis du leder efter et hyggeligt og roligt sted, er dette billige værelse den bedste løsning. Værelset har pæne, lyse møbler, og du kan opbevare dit tøj i et stort træskab ved siden af sengen. Når du vil hyggesnakke med dine bofæller eller lave mad med vennerne, kan du benytte det fuldt udstyrede køkken og den fælles stue.

buttomsDK

SE ALLE BILLIGE VÆRELSER NÆR SAGRADA FAMILIA

 

apartment

RUMMELIGT ENKELTVÆRELSE NÆR SAGRADA FAMILIA

Fra 415€/måned

Spacious single room close to the Sagrada Familia

Denne smukke og hyggelige lejlighed ligger i centrum af Barcelona nær SAGRADA FAMILIA, som er en af byens mest populære seværdigheder. Den lyse og rummelige lejlighed har alt der skal til for at gøre dit ophold i Barcelona perfekt. Samtidig er prisen også overkommelig. Du har god plads på grund af lejlighedens størrelse på 70 m2, der er badeværelse med bruser, og ud over den velmøblerede stue har lejligheden også et fuldt udstyret køkken. DETTE BILLIGE VÆRELSE har en enkeltseng, og som noget helt specielt har værelset en privat altan, hvor du kan nyde aftenen efter en travl dag. Værelset har også et stort skab og et skrivebord. Dette komfortable men billige værelse er perfekt, hvis du søger en delelejlighed i hjertet af Barcelona.

buttomsDK

HYGGELIGT ENKELTVÆRELSE NÆR PARC DE MONTJUÏC I BARCELONA

Fra 320€/måned

Cozy single room near Parc de Montjuïc, Barcelona

Dette billige værelse er både hyggeligt og lyst. Det store vindue gør, at naturligt lys strømmer ind hele dagen. Hvis det ikke er nok, kan du også sætte dig på terrassen og nyde din morgen- eller aftensmad. Beliggenheden er ligeledes perfekt: nemlig i kvarteret Santa Eulalia. Herfra kan du både tage på gå- og løbeture ture i Park Monjuïc eller tage på shoppetur og snuppe en bid mad i INDKØBCENTERET Gran Via II.

buttomsDK

SE ALLE BILLIGE VÆRELSER NÆR PASSEIG DE GRACIA OG EIXAMPLE

 

apartment

STORT DOBBELTVÆRELSE NÆR PASSEIG DE GRACIA

Fra 330€/måned

Large double bedroom near Passeig de Gracia

Nær PASSEIG DE GRACIA finder du dette fantastiske og billige værelse til leje i Barcelona. Lejligheden ligger i de rolige bydel EIXAMPLE og kun få skridt fra Passeig de Gracia, som er en af byens vigtigste boulevarder. På dette værelse får du en rummelig garderobe, en dobbeltseng og et bord. Det billige værelse er skønt indrettet og det perfekte sted for et længere ophold i forbindelse med praktik eller studieophold. I denne delelejlighed kan du få nye venner og opleve byen som var du en af de lokale.

buttomsDK

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski danish

Map

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top