Home / Fritid / Løbetur på stranden i Barcelona
runner

Løbetur på stranden i Barcelona

Hvis du ønsker at udforske strandene i Barcelona, hvorfor så ikke løbe? Du kan se dem alle hurtigt, plus det er godt for dit helbred.

Find overnatning nu!

Barcelona har mere end 4.5 km. lange strande, som er en fornøjelse at løbe ved. Disse strande er: La Barcelonate, Mar Bella, Nova Mar Bella, San Sebastia, Bogatell, Nova, Icaria og Llevant. Det er bedst at løbe på stranden om morgen, både for at undgå sommervarmen, men også de mange mennesker, som i hvert fald er på den mest populære strand La Barceloneta. Under løbeturen kan du observere udsigten omkring dig, og se Sant Marti området hvor de fleste strande ligger.

Fordelen ved en løbetur på stranden i Barcelona, er at man kan løbe barfodet. Når man løber barfodet på stranden, bruger man mere energi og taber sig derfor mere, end hvis man løb på vejen. Det er også en god måde at forbedre fodens styrke, som en forandring fra løbesko, men man vil dog løbe langsommere end normalt. Det anbefales at løbe på vådt sand, eller på en flad grund..

Når man løber i den friske luft, forbedre man både sin lungekapacitet og udholdenhed. Efter en lang løbetur kan man slappe af ved en af Chiringuitos (barer på stranden) i La Barceloneta. 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da sports-da beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top