Home / Costa Brava / Endagstur til Costa Brava
Coast of Costa Brava Spain with Blue Waters

Endagstur til Costa Brava

Ved en endagstur til Costa Brava, der er bellignede i provinsen af Girona vil man opleve en kystlinje på 206 km. der strækker sig helt op til grænsen af Frankrig. Når man tænker på Costa Brava kan man let komme til at associere det med britiske restuarenter , der serverer britisk mad. Man vil ende med at blive overrasket over hvor langt dette er fra det rigtige Costa Brava. I virkligheden kan man finde mange smukke, stille strande med restauranter, der også tilbyder ægte Catalansk mad. Det kommer derfor ikke som en overraskelse af dette sted er en af de mest populære destinationer i Barcelona.

Kystlinjen er meget varierende og kan passe til alle slags ferier eller besøg. Dette kan være alt fra vandsport til golf, eller bare afslapning. Man vil opleve at der er så meget at lave, at det næsten er umuligt at nå det hele kun på én ferie.

Find  din overnatning nu!

Ting man kan se og lave:

Det er umuligt at nævne alle de forskellige aktiviteter, der er mulige at lave ved kystlinjen. Den bedste idé vil være at tage en dagtur til Costa Brava. Her er nogle ting som SKAL opleves.

Empúries
 

Cap de Creus national park

Denne nationalpark er det østligste punkt på den Iberiske halvø, og var den første terrestriske og marine national park i Catalonien. Den tilbyder fantastiske geologiske formationer hvor forrevne klipper  er i kontrast med den utroligt klare akvamarin farvande. Du kan gå ture langs kysten, deltage i vandsportsaktiviteter herunder: kajakroning og dykning, tage en sejltur eller cykle på en mountainbike. Det er i en fantastisk beliggenhed og kan besøges via de charmerende byer Cadaqués og roser. Der kører  busser  fra Barcelona og Girona til begge disse byer og herfra kan du udforske parken til fods.

Cadaqués

Denne tidligere fiske by er betragtet som at være ’skatten af Costa Brava.’ Mange kunstnere nød til at komme hertil, som eksempelvis; Dali. Picasso og Federico Garcia Lora. Man kan finde Dali’s hjem lige rundt om hjørnet ved Port Lligat , hvor der ligger et museum, som er dedikeret til kunstneren. Hjemmet giver en fascinerende indsigt i Dali og hans kones Gala liv, der er endda et “hviske rum,” hvor du kan sidde væk fra sin partner og alligevel høre hinanden, som hvis personen hviskede i dit øre. Billetterne til dette museum skal være reserveret i forvejen og koster 11€ for voksne og 8€ for børn, for studerende og pensionister koster det også 8€. Børn under 8 har gratis indgang.

Ros

Ros er en tidligere græsk koloni, som senere blev en romansk koloni. Der er mange arkæologiske ruiner man kan udforske her, og en anden smuk  billede plads man kan besøge langs kysten ved Costa Brava. Her er der også rig mulighed for vandsportaktiviteter.

Lloret de Mar

Lloret de mar er kendt for sit livlige natteliv, men tilbyder også mange andre aktiviteter man kan deltage i, i løbet af dagen. Her er der: vandsport, afslapning på stranden og se kulturelle ting som: Sant Romá kirken, Santa Clotilde Gardens og Maitime museum.

Inland

Hvis du trænger til forandring kan man længere inde på land, besøge de to hyggelige byer: Girona og Figueres.

Hvordan kommer man dertil fra Barcelona

Bus: Hvis du er med bus er der mange destinationer at stå af ved langs kysten med bussen Sarfa Bus Company.

Tog: Man kan køre til Blanes med R1(blå) og derfra kan man tage en anden bus med endestation Costabrava


Vis større kort

Mange tager en enkelt dag til Costa Brava fra Barcelona. Så hvis du mangler en lejlighed i Barcelona, se venligst hjemme siden www.Barcelona-home.dk

Lejligheder i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Overnatning Costa Brava


Scroll To Top