Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Boliger i Barcelona
accommodation

Boliger i Barcelona

Man kan leje mange boliger i Barcelona, da der er en masse at vælge i mellem. Besværligheden ligger i hvilken en man skal vælge, og hvilken en der passer en bedst. Vi vil nu gennemgå fordele og ulemper vil de forskellige typer, i håb at hjælpe dig til at finde den rigtige for dig.

Find overnatning nu!

Lejligheder

Når man lejer en lejlighed, får man mere privatliv samt komforten fra et hjem. Ydermere hvis man rejser med familien eller en gruppe venner, kan det tit være en billigere løsning end at bo på hotel. Dette betyder også at man ikke får mad inkluderet, så man bliver nødt til at lave mad selv, eller tage på en af de mange restauranter Barcelona tilbyder.

apartment

Cosmopolitan lejligheder, Barcelona

Fra      91€ / NAT

p19kfiv29arpg10p31it31idj14fq7

p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

p19kfiv29c1ks74dsnko14a65ad

License : HUTB-002182

Dansk

Værelser i delelejligheder 

Hvis du rejser alene eller med en partner, kan et værelse i en delevenlig lejlighed være en god og billig løsning. Man har sit eget sted og stadig mulighed for at møde nye mennesker under sit ophold.

Enkeltværelse i Gracia, Barcelona

Fra 346€ / MÅNED

p17u5nlvnpnbspds17181pdk1g13g

p17u5nlvnnq5d1k9oo7g1vf71vvm9

Dansk

Hostels eller hoteller

Hoteller kan være meget dyre, men hvis man kun bliver for et par nætter kan det være en behagelig måde at bo på, da man kan få adgang til: fitness, roomservice og en 24 timers reception. Hostels tilbyder en billigere løsning og nogle tilbyder også gratis internet og morgenmad. Når man bor i en fælles sal, kan det til tider være svært at have et privatliv og sit eget sted.

hotel

Camping

Camping kan være en sjovt for hele familien eller en gruppe venner. De fleste campingladser ligger ude for byen, men nogle af stederne tilbyder gratis shuttle busser ind til centrum. Den gode ting er at der er mange tilbud på boliger i Barcelona, det eneste du skal, er at bestemme dig for at finde det perfekte sted. Barcelona-Home kan hjælpe dig med at finde dette, da vi tilbyder; værelser, lejligheder og huse i Barcelona.

 

Overnatning i Barcelona

view more apartments danski

map3

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top