Home / Om Barcelona / Nabolag / Sant Andreu Barcelona
Birdseye view of Sant Andreau

Sant Andreu Barcelona

Dette område ligger lidt væk fra centrum, i mod Nou Barris. Det har en meget lokal atmosfære, som er ideelt for familier.

Ud over at have været en del af Barcelona siden 1897, bevarer Sant Andreu Barcelona stadig ånden fra en selvstændig landsby. Når man går rundt i dette nabolag, kan man let glemme man er i en storby, da man fornemmer en rolig og catalansk stemning. Det er et godt område at udforske, hvis man gerne vil væk fra turister og travlheden i byens centrum.

Find overnatning nu!

Markeder og omgivelserne ved Plaza de Mercadal er en god plads at besøge, så vel som Plaza Orfila, som er en stor flot plads hvor man kan nyde en kop kaffe i mens man beundre byen. Andre seværdigheder er eksempelvis: Bac de Roda og Barcelona’s største shoppecenter; La Maquinista. 

Hvis man gerne vil shoppe er der ikke kun det store center La Maquinista, men også hovedgaden Carrer Gran de Sant Andreu, hvor man kan finde mange forskellige butikker, grønthandlere og slagtere som alle tilføjer en lokal atmosfære til området.

Sant Andreu er godt forbundet med metro (L1) og to togstationer; Barcelona-Sant Andreu Comtal og Sant Andreu Arenal.

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top