Home / Service i Barcelona / Barer / Hemmelige barer i Barcelona
secret feautured finished

Hemmelige barer i Barcelona

Barcelona har en masse barer, hvor man kan slappe af i løbet af dagen og aftenen. Man har en masse muligheder for at hænge ud med sine venner, møde nye mennesker eller bare nyde en drink. De fleste barer har åbent i løbet af dagen og lukker omkring 02:30-03. Dette kan dog være tidligt for nogle. Man har muligvis hørt at Barcelona’s natteliv starter virkelig sent, for at finde ud af at alle barerne også lukker tidligt.

Man vil måske også hellere blive ved med at drikke og møde nye mennesker, i stedet for at tage på et diskotek og danse. De hemmelige barer åbner ikke tidligt, men har åbent til den lyse morgen. Før man kan finde de hemmelige barer i Barcelona, kræver det at man ved hvor man skal lede.

Find overnatning nu!

De hemmelige barer i Barcelona opstod på grund af boligkrisen. Folk som boede i Barcelona, havde ikke længere råd til at betale deres husleje. Dette udviklede sig til en masse ledige boliger, utilfredse lejere og mange som ikke kunne få et arbejde. Squatters (okupas) overtog disse boliger, og forvandlede dem til autentiske, seje festlokaler. Barerne er undergrunds, så man kan ikke forvente noget flot. Ofte er barerne markeret med grafitti, huller i væggene, forskellige stole eller sofaer.

Hvor finder man de hemmelige barer i Barcelona?

Det kan være meget svært at finde disse hemmelige barer i Barcelona, da de er gemt godt i byen. Det siges at der er omkring 40 hemmelige barer i byen, men dette nummer ændres konstant, da politiet lukker dem ned. De fleste af gangene kan man genkende barerne på deres grafitti eller tegninger på ydersiden. Den letteste måde at opdage de hemmelige barer, er ved at følges med nogle lokale. De fleste barer ligger i Gracia, El Raval eller det gotiske kvarter. Her har vi fundet et par stykker til dig:

 

 • El Mariachi Bar– El Mariachi er en bar som ejes af den kendte Manu Chao. For dem som er fan Manu Chao, behøver vi ikke sige mere! Denne bar er meget svær at finde, da den ligger på hjørnet af Carrer del Codols og Carrer d’en Rull som er i hjertet af det gotiske kvarter. Den er virkelig lille, farverig og karakteriseret ved sin rolige atmosfære. Hvis man er heldig kan man måske opleve en live jamsession med Manu Chau hamselv! Dette er også et favorit sted for mange musikalske personligheder i Barcelona.
 • Hvor: Carrer del Códols 14, Barcelona

 

 • Papillon –  The Papillon er meget svær finde. Baren er gemt på en mørk smal gade, og før kl. 03 er der ingen mennesker. Papillon er den bar der åbner senest i El Born, så drinksene er ikke særlig billige. Man kan kun genkende baren på dens metal grafitti dør, som man skal banke på indtil man bliver lukket ind.
  Hvor: Carrer de la Neu Sant Cugat, Barcelona

 

 • El Armario –  El Amario Dette er en anden hemmelig bar, som kun kendes af de lokale i byen. Den ligger i El Raval og når man skal ind til baren skal man gå i gennem et hul i væggen, og ind igennem ejernes garderobe og indtil baren. Man ved aldrig om baren har åbent, da det afhænger af ejerne
  Hvor: Carrer de la Riereta, Barcelona

 

 • Bar Mutis (Mut) –  Bar Mut er kendt som den bedts gemte bar i Barcelona. Denne bar er meget eksklusiv, og man kan kun komme ind hvis man er inviteret af en som er medlem af baren. Baren beskrives af ejeren som: Et sted hvor en model måske vil stille sig op på scenen for at synge, en skuespiller vil måske tage en guitar og spille en sang, eller en politiker vil måske holde en tale.”
 • Hvor: Claris 192, Barcelona

 

 • Pipas Social Club –  Pipas er den bedst kendte af de hemmelige barer i Barcelona. Stedet ligger ved Placa Reial, og var engang en rygerklub, som er grunden til de mørke dekorationer indenfor. Man skal ringe på klokken ude foran huset, og gå op af trapperne til baren. Man kan spille pool eller bare slappe af med en drink.
  Hvor: Placa Reial 3, Barcelona

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

 

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top