Home / Kultur / Museu de Cera: Voksmuseum i Barcelona
museo de cera front feature

Museu de Cera: Voksmuseum i Barcelona

Meseu de Cara: voksmuseum i Barcelona, er lokaliseret i midten af den famøse Ramblas i det tidligere hovedkvarter for Barcelona’s bank. Bygnigen er fra 1867 og anses for at være et slags antik museum. Det er et privat museum i Barcelona, som indeholder mange vigtige kollektioner med en masse voksfigurer af virkelige fiktive karakterer.

Der er mere end 360 figurer af konger, paver og kendte personer, det er som en stor udgave a Madame Tassauds i London. Fokussen på figurene i Barcelona er spanske og catalanske personligheder gennem den spanske historie, man kan også finde internationale kendte figurer.

Find overnatning nu!

 

Historien om Museu de Cera

Voksmuseet blev bygget i 1867 af bank virksomheden ‘trade’ som blev stiftet af Ignatius Agrafel Girona. I 1874 blev mange af de dyreste smykker, kontanter i Barcelona, lagt i denne bygning. Det var det 19’ende århundrede palads, og ses som at være en neoklassisk bygning, grundet kontrasten af den historiske interesse.

Denne helligdom er dedikeret til reproduktionen af historiske og fiktive karakterer. Der er et gyserrum, hvor historiske og tidligere totur scener er geniscenesat. Ved udgangen finder man to caféer , som tiltrækker opmærksomhed med sit design – et af temaerne er et magisk sted med trænisser og andre skabninger, som skovalfer. Det andet tema hedder ‘passage af tid’, som ligner en hyggelig tidslinje.

En af hovedattraktionerne i voksmuseet, er den store trappe som man kan se lige når man kommer ind. Et perfekt eksempel på arkitektur.

En anden stor attraktion er gangen hvor kendte personligheder fra musikkens og litteraturens verden, spiller symfonier i blandt store politiske skikkelser, som eksempelvis: Prince Charles, Princess Diana og Camilla.

Ydermere er der et gotisk rum, som er i gotisk catalansk stil hvor sten buer støtter en træterrasse.

Ligesom gården, er dette også beskyttet af en glaskuppel, som repræsenterer mange store historiske fortællinger. Der er også noget, som er kaldt “passage af terror” hvor man kan se mordere fra gennem historien, og andre gyserfilm karakterer som Freddy Kruger.

Dette er en uforglemmelig oplevelse for alle som er på ferie i Barcelona. I hjertet af centrum tilbyder dette museum forskellige muligheder i form af aftenture, guide ture og dramatiseret ture. Besøg hjemmesiden for mere information om billetter og ekstra ture.

Praktisk information

  • Adresse: Passatge de la Banca, 7, 08002 Barcelona. Phone 933 17 26 49
  • Transport: Metro– L3 Grøn, Drassanes –  stå af ved Rambla.  Bus- 14, 18, 36, 38, 57, 59, 64, 91
  • Priser: Voksne (Over 11 år) €15. Børn (5-11 år) €9. Pensionister €9. Alt inklusiv billetter €29.00 inkluderer, Museum indgang, audio guide, guidebog, billede sourvinir, 10% rabat på Bosc les fades, passatge del temps, El Colmado
  • Åbningstider: Mandag – Fredag: 10:00 til 13:30- 16.00 til 19.30pm. lørdag, søndag og helligdage: fra 11.00 til 14.00 16:30 til 20.30pm. Sommer-10.00-22:00


Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top