Home / Om Barcelona / Nabolag / Les Corts Barcelona
District: Les Corts, Barcelona

Les Corts Barcelona

Les Corts Barcelona ligger i Sarria-Sant Gervasi området, og anser for at være en område med klasse, værdighed og fred. Det er et venligt område, hvor man ser mange smilende mennesker. Ydermere er der også mange ting at opleve, og steder at se.

Find overnatning nu!

Sightseeing i Les Corts Barcelona

Les Corts er et vigtigt finansielt og forretnings område i Barcelona, og har mange restauranter og hoteller. Tæt på Diagonal er der et stort shoppecenter som hedder L’Illa, hvor der er mange restauranter, udstillinger, et stort supermarked og selvfølgelig mange tøjbutikker, inklusiv butikker som; Zara, Custo og Garcia. y.

Et andet sted man kan besøge under sit ophold, er smukke Placa Espanya, som kun er få minutter fra Les Corts. Her kan man opleve alle de oplevelser Montjuic byder på i løbet af dagen. Man kan også tage en gåtur til det historiske grønne område; Eixample, det tager ca. 30 min. at komme dertil. Der er mange gode faciliteter og mange historiske pladser man kan gå rundt ved.

Hvis du er en fodbold maniac, må du ikke glemme at besøge Barcelona’s Camp Nou, som ligger i Les Corts området. Hvis du er en entusiast kan man også tage en tur med guide i museet om på området.

Hotspots i Les Corts Barcelona

Der er mange restauranter hvor man kan spise og drikke som La Tertulia-Rojo, Verd & Co, Mussol Pedralbes Center og mange flere. Alle stederne har delikate mix af sunde retter, såvel som catalansk mad, tapas og kød.

Nattelivet i Les Corts er fantastisk, da der er mange barer og klubber. Vær sikker på at klæde dig godt, da disse steder er nogle af de mest velsete og flotte i Barcelona. For dem er jer, der ikke går så meget på klubber, er der mange hyggelige tapas steder ved alle gader, så vær sikker på at kig forbi der.

Hvor skal man bo i Les Corts Barcelona

Dette hyggelige område i Sarria-Sant Gervasi er kendt for at være afslappende, roligt og fyldt af venlige gader, hvor man vil finde mange mennesker fra overklassen. Hvis man lejer en lejlighed i Les Corts vil man møde stilfulde unge besøgende. Her har man også mulighed for at nyde luksussen ved gode drinks, musik og et fantastisk natteliv.

Historien om Les Corts Barcelona

Les Corts er en af de 10 distrikter i Barcelona, som har haft en massiv division siden 1984, som blev skabt i 1807 ud af to tidligere kommuner, som gjorde det muligt at Les Corts og få andre områder at blive en del af Sarria-Sant Gervasi området i Barcelona. 


Se større kort

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top