Home / Om Barcelona / Nabolag / Poblenou i Barcelona
Poblenou in Sant Martí, Barcelona

Poblenou i Barcelona

Poblenou i Barcelona ligger i Sant Martí området langs stranden, længere oppe end Parc de la Ciutadella. Det emner om historie, er og et livligt område at gå i gennem.

Området har en stor industriel fortid og er derfor kendt som det catalanske Manchester. I slutningen af det 19’ende århundrede havde Poblenou i Barcelona mange fabrikker og tekstilfabrikker. Resterne fra industrien kan stadig ses ved de høje skorsten, og vandtårnene som stadig er der.

I de senere år er området blevet en del af distrikt 22@. Idéen bag denne plan faldt sammen med de olympiske lege i 1992, som blev holdt i Barcelona. Planen har hjulpet med at rebrande og regenerer Poblenou området i Barcelonan. I dag er det en up-coming området, og et nyt sted for økonomisk aktivitet med nyt design, studier og huse. Det skaber en perfekt blanding mellem traditionelle og moderne stile.

Find overnatning nu!

.

Nogle af hovedattraktionerne i dette område er Parc del Centre Poblenou og hovedgaden La Rambla del Poblenou. Parken er designet af den franske arkitekt Jean Nouvel og er et farverigt himmerige blandt bygningerne. La Rambla er en god gade at gå ned ad, samtidig med at være en catalansk fodgængergang med mange lokale barer, restauranter og butikker. Dette område er en vidunderligt og imødekommende, og giver en pause fra det travle centrum. Af denne grund vælger mange at bo her i mens de er i Barcelona. Poblenou i Barcelona tilbyder rolige omgivelser, men stadig med en masse at se og opleve. Stranden er også tæt på, og her er mange gode forbindelser til offentlig transport, så man kan se resten af byen.  

Transport

Metro: L4 (Poblenou)

Tram: T4

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top